Hajdi je napisao(la):Pratim ovaj sajt od samog pocetka dok ste svi bili zajedno. Neki su otisli i otvorili svoje sajtove (pratim i taj), neki su dosli ali jedno sto sigurno znam je da mixmastera ne treba napadati na ovakav nacin. Ovo je sramota sta se radi jer covek nije zasluzio. Ako pogledate sta je sve pisao shvaticete da se radi o velikom poznaniku reka i zivog sveta u njima. Nekad su njegove ideje cudne ali imam utisak da vecina ne shvata motive i ne dozvoljavate da se prica razvije. Zivim i radim u inostranstvu gde se na musicarenje gleda nekim drugim ocima nego kod nas pa mi bude krivo kada citam ove uzasne reci upucene jednom od starih musicara-ne po godinama. Ostavite ga na miru bolje da ucite od njega, a tvrdim da boljeg musicara na ovom sajtu od njega nema. To se vidi iz svakog teksta koji napise samo ovde je izgleda malo onih koji znaju da citaju izmedju redova. Mislio sam da ste inteligentniji vi sto ga napadate.
Mixmaster nemoj da se uobrazis jer nije namera da te hvalim i branim vec iskazem svoj stav a ti bolje da ne ulazis u ove rasprave vec nastavis o onome o cemu znas. Insekti, musicarenje, reke, tereni, ima toliko tema a nemoj filozofije.
Hasta la vista
Hajdi, pozdravljam te, naravno, sa oduševljenjem. Postoji još puno ljudi koji poštuju svaku moju reč i koji tačno znaju moju nameru. Većina njih mi pruža podršku privatnim porukama, jer vide da može glava da boli od "neistomišljenika".
Dobrodošao na ovaj forum. Preporučujem ti da se ubuduće kloniš ovakvih pohvala, jer će to sasvim sigurno izazvati još veći bes i lavinu uvreda i pokuda i na tvoj račun. Uživaj u mušičarskim temama. Ja se bavim isključivo mušičarenjem i nemam pametnija posla nego da pišem o svemu što se tiče našeg sporta, pa i tabuima i zabludama. Imam i dovoljno energije i vremena da ako treba ratujem sam protiv 200.
Nemoj da brineš da ću se uobraziti. To mi se odavno desilo. Od malih nogu sam ribolovac i bogati ulovi koje ostvarujem na najsportskiji mogući način, su učinili da se uobrazim. Pošteno priznajem, tu nema leka. Voleo bih da se i ostali mušičari uobraze iz istog razloga. To je veoma prijatan osećaj, mada rezervisan za manjinu. :lol:
Bla, bla, bla....do sutra bih mogao ovako. Hajdi, otvori neku interesantnu temu, da te malo bolje upoznamo.
P.S. Ovo je možda offtopic, ali pošto je priča vezana za pokretača ove kontroverzne teme, nadam se da ćete uspeti da svarite ovo.