Strimeri za bucova

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Boja  i oblik, a bogami i duzina ove ribice mi deluju vrlo obecavajuce , narocito za slanu vodu. Ovakvi strimeri su ljudskom oku jedva vidljivi , cak i ispred nogu ribolovca, To verovatno morskim ribama i u bistroj vodi nije nikakav problem, mislim da je to prednost ovakvih imitacija.
  Jos jednom-EKSTRA

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Meni se takve stvari toliko sviđaju da bi ih forsirao i da nisu lovni  :doh: :D ali lovni su itakako jer su po svetu koliko vidim preko neta jako popularni...uvek sam bio mišljenja kako odlična muva mora da se dopada i ribama i ribolovcu. Time nikako ne podcenjujem izgledom neatraktivne muve jer ih ih sam radim i koristim ali uvek na prvo mesto stavljam ove što su lepe meni i ribama koje lovim. Priznam da bi taj moj mogao još malo lepše da izgleda ali nakon nekoliko komada i njih ču da izpilim.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
mališani .......  ovo sunce  :drool: me mami da ih testiram na Tamišu ..

24122009802.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Uhvatilo te ludilo praška,kao i mene prošle godine :-[

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ti si me druže motivisao sa onim tvojim praško strimerom  :tbumb:  a vala za malo para ..mnooooogoooo materijala ... :drool:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Bucovski na mojim neomiljenim udicama ::)

Prilozi

• bucovski1.jpg
    bucovski1.jpg
    45 KB · Pregleda: 202
  • bucovski2.jpg
    bucovski2.jpg
    60,6 KB · Pregleda: 210
  • bucovski3.jpg
    bucovski3.jpg
    42,2 KB · Pregleda: 193
  • bucovski4.jpg
    bucovski4.jpg
    70,6 KB · Pregleda: 177

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Auuuuu, da si "neki", verovatno bi razmišljao kako će ribarnica da ti se zove.

:tbumb:

Prvi je majka majčina   :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fantastični, i ja imam kompletić od polarne lije te veličine (plava leđa+beli stomak i flash, maslinasta leđe+beli stomak i flash)...fine stvari!

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Odlicni strimeri Zvezdane, polarna lija je ekstra. Predlazem ti da kod Djoleta na Evil fly vidis (a i obavezno probas) neki sinteticki materijal koji se tamo zove valjda Craft fur, ili tako nesto. Ja sam ga probo i isflesirao od njega. Sintetika, vrlo fina lagana. Od prilike ista kao polarna lija samo u finijoj varijanti. na strimer od ovog materijala sam u nedelju imao 3 stuke. tako sam bio odusevljen da ga nisam skidao celog ribolova sa sajle. da ga ne hvalim vise idi i vidi

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Craft fur (veštačko krzno eng.) je najobičnij jambolija :D Dobro nije baš najobičnija. Jambolija koja se prodaje u radnjama sa teksitilom ima dosta kraće niti/dlake, od ove "uvozne" zapakovane samo za mušičare.
Lično ja volim i jamboliju malo da izčešljam od poddlake.
Ovaj materijal odlično radi u vodi. Još uvek nisam pecao na strimere od njega ali sam ga isprobao na vodi :tbumb:
Kuzmo koliko su duge niti od ovog koji Đole prodaje?

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Super je craft fur. Zahvalan materijal za pravljenje svega i svacega od povecih stucijih do malih bucovskih.

Evo jednog stucijeg, prednji deo strimera je uradjen od craft fur-a!

http://www.musicarenje.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=692&start=105

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Svidja mi se ovaj ekoljubin, narocito zbog velicine i kombinaacije boja-zuto zeleno sartre sa crvenim. Ljubo, ako jos uvek nisi nasao epoksi javni se na pm-poslacu ti
@100ka  duzina ovih niti ili vlakana je na razlicita , Najduze niti su oko 8 cm a najkrace oko 1,5cm. Isto sam i ja radio ko sto kazes-odvajanje "poddlake" tj podsintetike i ostavljao samo najduze, tako ispadaju super, ali jos superije ispadaju kada se ovo ne odvoji. Tako strimer dobije masu u prednjem delu i ima buckasti oblik kod glave a ka repu se tanji do minimuma. Zaboravih da kazem da ovaj materijal ne prima obicne boje. jedino cime sam uspeo da mu obojim neke detalje su alkoholni markeri. :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Vrh Dno