Strimeri za bucova

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Auh,kakav je materijal ovaj učkur,perverzija.To je moj novi omiljeni materijal za bucovske strimere.Lak za vezanje,kad se dobro raščešlja i veže može se makazama obrazovati fantastična silueta.Trodimenzionalni volumen i prokrvljenost strimera  jako je dobra.U vodi kovrdžavost strimera daje strahovit rad,isprobano u kadi.Epoksi lepo istopi sintetiku i dobije se fina glava!Sve to za male pare!

Prilozi

• uckur minnow.jpg
    uckur minnow.jpg
    157,7 KB · Pregleda: 164

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Hvala drugar,vidi kako radi!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YLasSbgvS0A&feature=player_embedded[/youtube]

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Radi kao pravo zbunjeno i uplašeno ribče, ne zna dali da beži na dno ili da iskače iz vode...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Šteta pa se na videu ne vidi koliko je strimerče prozračno,vidi se kroz njega,a ipak ima dobru formu u vodi,sve četiri boje rade,ne slepljuje se strimer!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Da znaš zvezdane da si me natero da nabavim i ja te učkure pa da malo eksperimentišem.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Eh da si malo blize, poslao bih ti brdo toga  :blush:
Za 12 dinara po metru ima 15 boja a metar ne mozes da potrosis tri godine  :blush:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Seb,probaj,nećeš se pokajati.Za male strimerčiće je jako zahvalan materijal,samo da se dobro raščešlja,lepo se oblikuje i lako se seče makazicama.Ono što je meni upečatljivo kod ovog materijala je njegova transparentnost.Gledam ga odozgo i vidim sve boje koje su navezane na strimeru,a u vodi još luđe deluje!
Strašni,imam ovoga kao pleve,ja to uzimam sa ukrasnih kesa.Mada nisu svi učkuri isti,ima nekih sa dosta krutim vlasima pa nisu zgodni za ovakve stvari!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Znam druze to sam ispratio, nego sam napisao Sebastianu, ti nisi daleko, lako bi to tebi stiglo... ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@stashni, hvala kolega, mislim da imam kući i ja tih učkura od kesa samo mora da proverim a i dalo bi se to pronaći i ovde...

Vrh Dno