Moje iskustvo mi kaže da samo u proleće štuke promašuju strimere jer neprecizno i agresivno halapljivo napadaju pa se slabije kače inače ona kada proguta proguta...ona je predator koja ne juri za plenom (govorim o odraslim štukama a ne onim manjim koje još uvek znaju da juršaju) nego mu se prišunja i bliskovito napadne i u trenu guta-usisava plen koliko god joj je čeljust duboka...kada strimer vodimo polako sa pauzama i trzajima tu ona nema šta da se slabo zakači osim u proleće kada ona promaši a ne ja. Kod smuđa je druga priča a i kod bucova isto tako.
Ove oči kod zvezdana nema šta da smetaju jer nisu ogromne,možda ali samo možda još bolje bi bilo ako bi oči bile iznad vrata udice (pogledaj sliku dole). Ja sam tako radio prošle godine moje velike za štuju ali posle sam se vratio na ovaj način sa očima na vratu udice a ne iznad ni sam ne znam zašto.
Ove oči kod zvezdana nema šta da smetaju jer nisu ogromne,možda ali samo možda još bolje bi bilo ako bi oči bile iznad vrata udice (pogledaj sliku dole). Ja sam tako radio prošle godine moje velike za štuju ali posle sam se vratio na ovaj način sa očima na vratu udice a ne iznad ni sam ne znam zašto.