Strimeri za bucova

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Malo polarne lije i par home made ociju....

asp1e.jpg

Evo kako ovaj malisan izgleda i kako se ponasa u vodi ...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ppz5WmCsPr4[/youtube]

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Meni ne sviđa :(
Ako već koristiš prirodnu dlaku (lisica) ta dlaka je konusna, tj sužava se od korena ka krajevima. Zahvaljujući tom konusu njen rad je mnogo življi a oblik sam po sebi prirodan kada je lepo odmeriš. Makaze su nepotrebne a vreme izrade desetostruko manje...
Makaze i šišanje po meni imaju smisla i neophodni su sa sintetikom, ali olešiti jadnu divnu konusnu liju je greh.
Ili verovatno eksperiment u tvom slučaju, ne verujem da sam ti nešto novo rekao :tbumb:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Vezujem ja profo proste strimere od lije(lepo odmereni i slozeni dva ili tri snopica) ti su mi omiljeni,mislim da sam i SBS postavio negde na forumu.O cemu se ovde radi...Malo sam popunjavao kutiju sa strimerima pa se na stolu naslo cudo jedno dlake koja je visak u uzradi.E nju sam iskoristio za ovaj strimer.Jedino sto su ledja od par snopica crno obojene lije i sam repic na strimeru je ceo snopic.Sve ostalo je "otpad".Juce sam probao bas ovog malisana i imao jednog nedoraslog od cca 25cm i par kuvanja u prazno_Ovako uradjen strimer manje tone od klasicnog jer dlaka dosta zadrzava vazduh pa moze da se vodi tako da para povrsinu...Razlika je jos u tome sto ovakav strimer uvek ima istu siluetu bilo da miruje ili se krece.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kada je u mirnijoj vodili ili sporijeg toka super je imati ovako ošišan strimer. Za normalni rečni tok gde voda uvek ima jači tok je i za moj pojam polarna lija bez šišanja majka  :yeswink:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Evo jedan na brzinu navezan.
Udica ne znam koja
Repic marabu
tijelo glo bag.
I gore crni policelon

Ovo mi je prvi kojeg sam navezao

p3150763.jpg

By mico95 at 2012-06-26

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Bilo bi dobro da malo otanjis stomacic strimeru mislim da je poprilicno zatvorio ubodni ugao  :blush:

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Hvala na savjetu ;)

Jel imalo lici na vase,ili sam skroz ofulao,i jel ovaj krajnji dio kod okca,treba da bude skroz ravan ili smeta sto je ovako izdignut ?

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Liči, ali telo je baš predebelo... Foam i rep su OK kao i ostale proporcije :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovo bacam trenutno...

Prilozi

• 5.jpg
    5.jpg
    135,8 KB · Pregleda: 215
  • 6.jpg