Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Vjerovali ili ne jučer sam na brzake napravio par strimera i uveče van na vodu, ulova nije bilo (sinoć me oprala kiša, a večeras ... bolje da šutim, razbio me wobleraš . Ispred nogu mi digo 2 smuđa svaki oko 1-2 kg) Al neka ima da padne osveta ovih dana.
Ovako izgleda taj strimer koji "ne lovi" smuđa nego me sramoti...
Odličan strimer,verovatno je ovaj sa varalicom uboo pravo mesto.Tako i ja prošle nedelje.Trtio sam se na jednom mestu sat vremena.Uhvatila me neka mrzovolja i nikako da odem do jednog izglednog mesta koje je samo pedesetak metara odatle.Dođe čovek i u obali digne komad od dva kilograma nakon dva zabačaja.
dobar si Šone dobar, je baš je bezvezan kad ga silikon lovi Nego nije mi bio dan.
Zvezdane mijenjao sam ja i mjesta, al sam izgleda ispao malo iz štosa, davno je to bilo kad sam zadnji put lovio, uhvatio sam sebe i kako pravim par gluposti u povlačenju, ma to ti je tako kad ideš na vodu jednom u 6 mjeseci. Izgubi se osjećaj i za ribu i za vodu. Moram se ja vratiti malo češće (ako se uspijem odvojiti od podruma i glista).
ma napravi ti clousere lake i teške i ne trebaš ništa više, ta man' se tih čoravijeh poslova, pojednostavi stvar i idi nazad razvali tog smuđa i basta
Ako imaš polarnu lisicu obavezno od nje uradi kojega...probaj i half & half clousere....moja preporuka barem jednoga sa lavander ili bar plavim leđima. Na lavandera ih u zadnje vreme najviše ulovim, zašto? pojma nemam ali tako je (jednako bio mrak ili dan).
Neznam Seb. bas sa ovakvima sam ih razvaljivao onomad u ovo vrijeme godine, nije prolazio clouser uopce , nista otezanja samo ovo po povrsinu tj. tik ispod povrsine. Probacemo zato i clousera, imam osjecaj da je dublje i da se ne dize na povrsinu previse pa ga zato nisam nasao.
Materijal je Wapsijev kristal flash, f. chartreuse (KF 509), ustvari to je fluo žuto zelenkasta boja, možda je monitor ne daje kao takvu, ali se boja ubila za smuđa a i za noćne bajkoše. Udica je Gamakatsu Worm 31 3/0.