STRIMERI ZA SMUĐA

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
super je. Možda bi bilo dobro da staviš za oči dumbbells oči. Udicu gore a isto ošišaš. Ja imam par takvih za smuđa.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Vjerovali ili ne jučer sam na brzake napravio par strimera i uveče van na vodu, ulova nije bilo (sinoć me oprala kiša, a večeras ... bolje da šutim, razbio me wobleraš  :( . Ispred nogu mi digo 2 smuđa svaki oko 1-2 kg) Al neka ima da padne osveta ovih dana.
Ovako izgleda taj strimer koji "ne lovi" smuđa nego me sramoti... :hammer:
strimersmuMedium.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Odličan strimer,verovatno je ovaj sa varalicom uboo pravo mesto.Tako i ja prošle nedelje.Trtio sam se na jednom mestu sat vremena.Uhvatila me neka mrzovolja i nikako da odem do jednog izglednog mesta koje je samo pedesetak metara odatle.Dođe čovek i u obali digne komad od dva kilograma nakon dva zabačaja.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
ma taj smudj je ionako bezvezna riba  :hammer: kad voli vise plastiku i silikon  :-X

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
ma taj smudj je ionako bezvezna riba  :hammer: kad voli vise plastiku i silikon   :-X

:D :D dobar si Šone dobar, je baš je bezvezan kad ga silikon lovi  :D :D Nego nije mi bio dan.
Zvezdane mijenjao sam ja i mjesta, al sam izgleda ispao malo iz štosa, davno je to bilo kad sam zadnji put lovio, uhvatio sam sebe i kako pravim par gluposti u povlačenju, ma to ti je tako kad ideš na vodu jednom u 6 mjeseci. Izgubi se osjećaj i za ribu i za vodu. Moram se ja vratiti malo češće (ako se uspijem odvojiti od podruma i glista).

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fini i lep je taj strimer Gogo ali za more  :D

ma napravi ti clousere lake i teške i ne trebaš ništa više, ta man' se tih čoravijeh poslova, pojednostavi stvar i idi nazad razvali tog smuđa i basta  ;)

Ako imaš polarnu lisicu obavezno od nje uradi kojega...probaj i half & half clousere....moja preporuka barem jednoga sa lavander ili bar plavim leđima. Na  lavandera ih u zadnje vreme najviše ulovim, zašto? pojma nemam ali tako je (jednako bio mrak ili dan).

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kad smuđ meće da udari na strimer treba obratiti pažnju na veličinu strimera.Neće taj lukavac da lupi ako mu se tu vrzma sitan keder!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
fini i lep je taj strimer Gogo ali za more  :D

Neznam Seb. bas sa ovakvima sam ih razvaljivao onomad u ovo vrijeme godine, nije prolazio clouser uopce , nista otezanja samo ovo po povrsinu tj. tik ispod povrsine. Probacemo zato i clousera, imam osjecaj da je dublje i da se ne dize na povrsinu previse pa ga zato nisam nasao.
:bye:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma znam, sečam se, nego malo se sprdačim ali clouserom je više šansi da ga probađeš što i sam znaš

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Taman sam počeo da padam u zimski san,kad me Marković razbudio sa onim komadom.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  uf  kakvi lepotani, Gogo
jednostavni a vrlo jebitacni. veliko oko, lepa silueta... pucka
koji je ovo materijal za telo , neki zlatni flash ili...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Materijal je Wapsijev kristal flash, f. chartreuse (KF 509), ustvari to je fluo žuto zelenkasta boja, možda je monitor ne daje kao takvu, ali se boja ubila za smuđa a i za noćne bajkoše. Udica je Gamakatsu Worm 31 3/0.

Vrh Dno