Strimeri za stuku

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Hvala sebastijane ,
evo još jedna varijanta zekana ,ovaj je malo manji ,nekih 12ak cm dužine ..

POGODIO SI BOJE MAJSTORE, CARE, SAMPIONE  :respect: :respect: :respect:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Shone ne stavljaj manje od 2/0 a i 5/0 je ok velicina!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
thanks Djošo  ;)

EkosLjubos potpuno si u pravu i od skoro ne stavljam ništa manje od 4/0 ...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
poludeo sam za štučijim strimerima

maslinasti zeka
svetlo sivi zeka
crvena jambolija
flash bow
glava premazana epoksijem
udica Gamakatsu 4/0

Prilozi

• crveni profil.jpg
    crveni profil.jpg
    68,3 KB · Pregleda: 147
  • crveni_resize.jpg
    crveni_resize.jpg
    62,8 KB · Pregleda: 137

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Shone maximalno ozbiljni strimeri!!! Super su!!! Kad picis na Jocu?

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Evo od mene dva stucija vezana hollow tehnikom!

http://www.musicarenje.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=692&p=35982#p35982

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Danas  Ljubo ,i ni čvrk nisam imao  ,bio sam sa drugarom u čamcu koji baca varalice one je imao 3 komada a svaku je dobijao na 50m od čamca ,čamci uski nestabilni ,ja smetao njemu on smetao meni i to je to u najkraćim crtama  ,varalica i muva jedno pored drugog neide nikako ...neću na Jocu u skorije vreme sigurno ,presela mi vožnja u traktorskoj prikolici na kraju frustrirajućeg dana .....

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
siroma naš šone  :D :D ;) totalno te razumijem, bude i takvih dana...zdnji put sam se ja tako nafrustrirao zbog nikakvog dana na odličnoj vodi a nadao sam se neko pravom debelom basu ali sve beše sama frustracija, jed i sekiracija...a platiš sve to  :D :doh:  šta češ, ima i takvih dana...očekuješ mnogo a dobiješ nešto bedno ili čak ništa...ne mislim samo na to da se slabo ulovi nego i na dodatne muke i trud a očekivanog užitka od nikuda.
Evo ja ako Bog da u petak konačno odlazim prvi put ciljano na mladicu i iskreno ne očekujem mnogo a uloženo je dosta toga samo da ostvarim taj plan. Ako je i ne ulovim a budem imao lep dan na vodi (bez nepotrebnog gubljenja vremena na sve što nije pecanje) meni če dan biti ispunjen.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Shone mene sutra ceka slican problem jer cu pecati sa varalicarem u camcu!!! Doduse preskocicu voznju u traktorskoj prikolici jer imam terenca! Eto uvideo si prednost varalice u odnosu na fly na toj vodi!!! Ali vredi pecati na fly jer ulov stuke na varalicu ne moze se meriti sa onim na fly!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
hvala vam momci na razmevanju  :) Da sam bio sam u čamcu i da sam primenio malo drugačiji pristup tj mušičarsku ,bilo bi bolje 100% ...

Seb  ti ćeš da mlatneš mladuljka 100%  :tbumb:

Eko bistro !

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Šone je napisao(la):
hvala vam momci na razmevanju  :) Da sam bio sam u čamcu i da sam primenio malo drugačiji pristup tj mušičarsku ,bilo bi bolje 100% ...

Seb  ti ćeš da mlatneš mladuljka 100%  :tbumb:

Eko bistro !

Samo jednu da izvadim i da je 80+ ja potpuno zadovoljan a kada bi izvadio jednu od 1m to bi za mene bio 200% ispunjen ribolov...inače me opet vuče da izađem neki dan na jezero opet na štuku, jutros sam se šetao pored jezera kao skoro i svaki dan, ni jedne jedine ribe na vidiku...voda se je pošteno ohladila i sva je riba po zimovnicima, tako je i štuka nešto dublje i vreba iz te dubine...sa obale bi je bolo malo teže pronaći, na jezeru kod mene sada važi samo tehnika češljanja terena, voda je velika i duboka a ona može biti svuda samo uz obalu malo ređe (sada). Tu bi od velike pomoči bio čamac. Strimeri svakako konkretni... debeljuškasti il' duguljasti ili jedno i drugo  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
može ovako neki  :)

Prilozi

• yellowflash.jpg
    yellowflash.jpg
    152,6 KB · Pregleda: 149

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
a što ne bi moglo....mada če ti to tete štuje najbolje pokazati može li ili ne može  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Evo jos dva komada od slinky fibera sam dodao u moju kolekciju za stuke, dvije razlicite udice za experimentisanje...

15cm, crno & drečavozeleno, malo kristal fleša, u trupu je i malo super haira drečavo zelenog zbog bolje konstrukcije i to je to...konkretno, mesnato, uočljivo  ;)

Prilozi

• Pike Slinky Candy.jpg
    Pike Slinky Candy.jpg
    131 KB · Pregleda: 165
Vrh Dno