Strimeri za stuku

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovaj gurgler ima nekih 15 cm.Sutra planiram na jedan od lokalnih riteva,valjda je ostala neka štuja u travi!

Prilozi

• gurglercina.jpg
    gurglercina.jpg
    74,5 KB · Pregleda: 146

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
Zvezdane, gdje su ti ritovi ::), mora ih biti sad im je vrijeme. Ovaj gurgler je super :drool:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ti ritovi su prilično sličan sistem kao jezero Joca!Pet velikih jezera koja su spojena kanalima.Nažalost,poslednjih nekoliko godina su osiromašeni svim mogućim i nemogućim načinima krivolova!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Zvezdane odlična ideja za ovaj gurgler ,nesumnjam u lovnost ni malo ,čak ovi topli dani što dolaze mogu izmamiti te ritske štuke da krenu ponovo u akciju.Intresuje me gde nadje ovoliko oko ?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Malo mojih Zonkera spremnih za razvaljivanje zubatih pegavih lepotica...

zonkerfire2.jpg

Fire Tiger za Jocu i Zasavicu

zonkerfiretiger.jpg

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Malo sam ih više fotkao od napred pa se ne stiče pravi utisak dužine repa ,celokupna dužina strimera je 14 cm od kojih je 7 cm dužina zonker trakice od repa ..  ;)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
I kad se sve ovo natopi vodom kojom spravom ćeš to da plasiraš 10-15 metara od tebe?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
sedmica ili osmica to mogu bez problema...ja moje zekonje od 15cm bez problema i zarolam ako treba, klasičnim bacanjem ide to dosta dalje. Prošle godine sam ih rolovao i sa brzotonućom strunom sa malo više truda, može se.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
I kad se sve ovo natopi vodom kojom spravom ćeš to da plasiraš 10-15 metara od tebe?
Druže može ,planiram da ih bacam mojim Ross FlyStickom #8 sa strunom RIO PIKE #8 ,bacao sam pre nedelju dana sa još većim otežanjem ,tj sa većim glavama napred ,obavezno iscedim ga posle svakog bacanja ,čak sam ih prvo isprobavao i sa Vision Gt four four #5 ,to je već bilo teško  a inače da imam recimo štap Lefty Kreh TiCr Series  ili Jim Teeny Series #8 ili #9 mogao bi i veće...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Evo još jedan clouser'zonker  od jambolije ,flashbowa i opet maslinastog zonkera ,dužina 16 cm ,na njega sam imao odličnu štuku preko 2 kg ,na žalost mi se otkačila  :'( ,najverovatnije zbog male udice #2

fotka nije nešto reprezentativna ,još uvek radim kamerom na telefonu

Prilozi

• jambolijazonker.jpg
    jambolijazonker.jpg
    99,3 KB · Pregleda: 137

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
odličan strimer za štuju a udica stvarno može biti malo bolja...najbolje su ove šireg luka i još ako je vrh malo povijen ka vrato sa te če se teško otkačiti bilo koja štuka, meni do sada ni jedna a bilo ih je mnogo.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala sebastijane ,
evo još jedna varijanta zekana ,ovaj je malo manji ,nekih 12ak cm dužine ..

Prilozi

• 17112009654_resize.jpg
    17112009654_resize.jpg
    69,5 KB · Pregleda: 137

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
i taj je bas dobar...sa takvim otežanjem kod samog okceta ga možeš koristiti i na velikim dubinama kao jig...ja sam tako digao ove godine par trokilašica i jednu od 4kg. Ako loviš iz čamca pustiš polako da potone na željenu dubinu i onda počinje igra...jigovanje na jednoj dubini, onda polako dizanje ka površini i onda polako tone na istu dubinu kao prije a ako poznaš dno pusti ga nek mrtav padne na samo dno i miruje neko vreme i onda opet igra pokušaja da se ribica oslobodi smrtnog zagrljaja. To več sve znaš ali eto kako ja to radim sa ovim tipom strimera mada ga često i povlačim sa onim klasičnim povlačenjima za štuku.

Vrh Dno