Strimeri za stuku

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Lepi strimeri Šone. Radi štuka po ovoj vućini znači?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Da li ću izuazvati polemike sa ovim strimerom ?  :D

Prilozi

• flySpinner.jpg
    flySpinner.jpg
    92,3 KB · Pregleda: 133

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
http://www.danblanton.com/spinsterstory.html

Bolje probaj ovo provereno je efikasno, a i meni bar izgleda kao manje musicarsko svetogrdje!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ja ne vidim tu nikakav problem mada još nisam probao mada sam ta krilva pripremio za probu jos prosle godine pa nikako, mozda se kanem u jesen...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Strelac je napisao(la):
ŠTA JE BRE OVO?  :doh:

Strimer brate  :D ,doduše malo apgrejdovan  :hammer:

Ekos pretpostavljam da se ovo ponaša kao recimo neki spinerbait ,tako neka fora ? "ono" se vrti kao propeler ?

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Crni Šone...  :doh:

Fali samo da dodaš živu glistu na udicu, plus zrno kukuruza na dlaku i ovim si pokrio sve tehnike pecanja!  :hammer:

De pošalji mi ovo u Niš da pecam klenje na Nišavu. Na Spin štap naravno.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Gogo ,mora malo  :D ,ma na ideju sam došao jer sam našao kući tog starog spinnera i bilo mi žao da ga bacim u djubre(Čitati- nemam sa čim da ga spinujem a i skoro sav je nešto bilo zardjao)pa sam ga malo sredio ,uklonio nepotrebne teške delove ,očistio ,navezao na jednokraku udicu dodao malo materijala ,sve  to lepo popunio epoksijem i 100%  tvrdim da će da lovi štuke .
Goci teško da će moći da ga bacas varaličarcem mnogo je lagan ,sem ove male glavice na početku nema ni jedno drugo otežanje .

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Dobro ,pošto vam se nesvidja moj Flyspinner evo ova dva komada šarena a za štuke alave ...

Prilozi

• Bunny & SurfCandy.jpg
    Bunny & SurfCandy.jpg
    136,3 KB · Pregleda: 161

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
stavi krilce od spinera na virblu bez karabina i to u rep ili ispod same glave strimera...to bi stujkama bilo zanimljivo.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Sone,dobar ti je ovaj epoksi-Bugarin! :D :tbumb:
danas,ohrabren Sebovim textom iz poslednjeg broja S&F novina,krenem ti ja na stuke....
clouseri,razni experimentalni strimeri i kao glavni adut...Sebov bunker.......sve vode su ovih dana mutne od poslednje kise,ali ovaj kanalic je inace uvek bio bistriji kad bi ostale vode zakazale...ali ne i sad......mutniji nego inace,teren nije davao neku nadu.....kreno sam clouserima,pretrazivao dublje delove,bukvalno dzigujuci uz minimalne pauze.....nakon dobrih sat vremena mahanja,pod povrsinom nekih 30 cm,jasno vidim stuku koja se zalece na bunkera...oho!pomislih u sebi kako ce dan ipak biti pun akcije....nazalost,stuka nije dobro zagrizla strimer i nakon kacenja,par sekundi je imam na stapu ali ode...... :doh: nebitno,lep je bio osecaj.....posle toga,nikakva akcija sto se tice stuke....vidim i zasto...vreme se naglo menja i pocinje kisica.....pretransferovah se na nimfarenje bele ribe i dobijam ubrzo dve lepe crvenorepe.....nista posebno,ali lep nagovestaj stukolova u narednim jesenjim mesecima....... :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Samo napred Tomose ,biće štuke samo da uhvatiš štos ...

Sebastiane pretpostavljam da misliš ona fora kao kod spinnstera što je i ekoljuba predložio ,da gledao sam tu opciju ,koliko sam video ovaj slobodni deo virble bi trebao da fiksiram koncem sa donje strane strimera ,znači da bi se krilce vrtelo kao neki propeler ispod strimera pri povlačenju ,neka fora kao spinnerbite ili tako nešto jel da ?

Evo pripremio sam to već juče ali mi se čini da je ovo krilce  od meppsa 4  previše veliko za strimere na udici #4/0 ,moram da nadjem neko najmanje ,potražiću po kući ..

original spinster

spinsterhdr3.jpg

meps krilo

Prilozi

• krilce.jpg
    krilce.jpg
    67 KB · Pregleda: 106
Vrh Dno