tomos rider je napisao(la):Sone,dobar ti je ovaj epoksi-Bugarin!![]()
danas,ohrabren Sebovim textom iz poslednjeg broja S&F novina,krenem ti ja na stuke....
clouseri,razni experimentalni strimeri i kao glavni adut...Sebov bunker.......sve vode su ovih dana mutne od poslednje kise,ali ovaj kanalic je inace uvek bio bistriji kad bi ostale vode zakazale...ali ne i sad......mutniji nego inace,teren nije davao neku nadu.....kreno sam clouserima,pretrazivao dublje delove,bukvalno dzigujuci uz minimalne pauze.....nakon dobrih sat vremena mahanja,pod povrsinom nekih 30 cm,jasno vidim stuku koja se zalece na bunkera...oho!pomislih u sebi kako ce dan ipak biti pun akcije....nazalost,stuka nije dobro zagrizla strimer i nakon kacenja,par sekundi je imam na stapu ali ode......nebitno,lep je bio osecaj.....posle toga,nikakva akcija sto se tice stuke....vidim i zasto...vreme se naglo menja i pocinje kisica.....pretransferovah se na nimfarenje bele ribe i dobijam ubrzo dve lepe crvenorepe.....nista posebno,ali lep nagovestaj stukolova u narednim jesenjim mesecima.......
![]()
Kolega kakav si sistem stavljao za stuju? Sta si od ojacanja koristio i dali li si?
PS- jesi li video slike sa Nere?