Strimeri za stuku

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Šta da ti kažem ,nije je lako uhvatiti ali kada je uhvatiš obično je to prava riba od nekoliko kg pa nadalje ..Nisu glodalice kao što su većinom po našim barama ,rekama i slično pa da se hrane po ceo dan i da jurcaju naokolo već imaju cugove obično samo jutarnji i večernji ,retki su dani kada se hrane po ceo dan ali ako nagaziš takav dan onda računaj na fenomenalan provod ...

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
strashni je napisao(la):
Jel treba stavljati zastitu na udicu za jezero Jocu, jel ima trave, jel kaci cesto?

Obavezno! Generalno na sve stucije strimere po defaultu stavljajte stitnik, jer nikada ne znate gde ce vam pasti na pamet da zabacite strimer, a dobro napravljen stitnik vam nece nikada smetati!

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Debeli monofil, a debljinu bira u zavisnosti od velicine udice, odnosno duzine samog stitnika i krutosti monofila!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
dobru foru sam video na formaxovim udicama, jesu udice katastrofa ali je zastita extra...najlakse mi je da napravim to od patentirane zice nego tip koji je to imao blizu mene, pravio opruge, vise ne radi pa ne mogu da nadjem...

ako nekog ne mrzi neko pokaze kako pravi, nalazio sam i na forumu i na netu...jel tako ili nesto drugo radite

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Daleko bolje su mi se pokazali mono stitnici od ovih zicanih. Video sam te formax stitnike i cini mi se da su pretvrdi.. Ovo ti je jedan od laksih nacina kako napraviti stitnik.. ja ih ovako pravim.. http://www.derekspace.net/weedguard.htm Za stucije strimere obicno deblji monofil 0,60mm je taman!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danetov predlog je i po mom misljlenju upecatljivo najbolji. Stvar je jednostavna a efikasna a sve najbolje stvari su takve ;)

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Pravio sam štitnik od 0,40 samo što sam koristio po jednu nit monofila sa svake strane udice, a ne jednu koja prelazi preko samog luka pošto nisma mogo da nađem toliko debeo monofil.
Ako neko zna gde u BG-u ima da se kupi, nek javi.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
100ko Imaš monofil 0.50 SPRO  (nacrtan neki som na pakovanju) ispod pančevačkog mosta u SPRO'ovoj  radnji ,moji svi strimeri imaju njega kao zaštitu ..

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Nekada jednu po sredini  ,a ako baš treba jače onda  dve sa strane (sanke) . Ja ih stavljam i zbog toga da se nebi dugačak zonker rep obmotao oko udice prilikom mahanja ,počeo sam od skoro da  praktikujem da stavljam zaštitu na sve štuka strimere ...

Vrh Dno