Hvala drugari ..
Lazzo ma to je sve samo do terena ,mora takva voda da bude ,baš zato sam i napomenuo Zasavicu jer na toj vodi po povoljnom vodostaju (obično septembar,oktobar i polovina novembra [proleće nikako] ) ,kad je vodostaj nizak tj taman da bude ispred trske dubina vode nekih 30 cm do pola metra vode e tada ...ja sam imao tamo gomile površinskih napada štuke ,ludnica ,stvarno nema ništa lepše od toga kad frkneš ispred same trske i onda svakog momenta očekuješ eksploziju po površini ili gledaš talas iza strimera kako se zaleće ...
Sezone 2010 nisam nijednom bio tamo jer su mi davali loše izveštaje što se tiče vodostaja (bio je ogroman celo vreme) ,zatvorili su neke ispuste tamo pa voda nije imala gde da odlazi ,pretpostavljam pošto Zasavici preti zatravljivanje algama i nekim odvratnim travuljinama pa valjda da bi ribe preživele - nemam pojma ,tako kažu e kada je takav visok vodostaj štuka onda ode u poplavljene delove , u šumu ,granje i slično i retko koja može da se uhvati u samom koritu ...za ribu je to super ali za ribolovce je jako loše !tako da nisam išao ali se nadam da ću ove 2011 otići na jesen bar par puta ,pogoto ako nabavim Belly Boat !
eto ala sam se raspričao ,sad sve imate kao na tanjiru ...