Jebem li ga kako vodim.silvio je napisao(la):Inače legendo pošto se ta štuka nažalost pojavila kod nas imam namjeru da je probam loviti kod na (jesam na spin i fly na fly imao praćenje bijelog zonkera do same obale ali ne i udarac) Da li je loviš tonućim predvezima ili samo intermediate struna?
Da li su bolji otežani strimeri ili kako vidim ti koristiš ne otažane?
Nešto oko vođenja malo da napišeš ako nije problem?
Silvio, ne postoji riba koja uvek voli jednu prezentaciju strimerom.... Menjaj dok ne vidis sta radi za dati dan... Ono sto ja licno volim kod stuke su beli mamci... A to vole i ostale ribe. Ono sto mi je davalo rezultate ke jako raznoliko... Od agresivnog vodjenja do toga da povuces strimer jednom ili vise puta duuuugo, jednolicno i sporo... Pustis da tone par sekundi... I gledas u kanap da slucajno ne poskoci dok tone... Mada, ako prati, gadjace kod sledeceg povlacenja...silvio je napisao(la):Jaoooo voda je bistra kraška...a način vođenja znači cim cim kao i svaki strimerNisi baš riječit nešto ali neka obaćajem još ove zime sliku sa krokodil štukom.
Nažalost zato što ta riba nije autohtona u našim vodama i neće ništa dobroga donjeti. :'(
meni se jednom desilo da pustim strimer pred kraj pecanja na dno...i ostavim ga do sutra . Sutra sam cekao jos dva sata dok nije uzela, ali se isplatilo...Markovic je napisao(la):Probaj sledeći, put da strimer samo legne na dno i ne DIRAJ NIŠTA. Zna da ga uzme posle PET minuta.
Sve dok ga gleda u šansi si.
I dalje smrdiš!!!Markovic je napisao(la):Bravoooo, trebalo bi to češće da praktikuješ.
Samo pusti vodu!!!