Strimeri za stuku

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Potvrdjujem.Na jednom kanalcetu voda prekrivena travom skoro preko cele godine...na moje pitanje ima li tu sta,neki lokalac odmahne glavom....tu?pa vidis kolika je trava...tu ni manica nema!A te jeseni padale su mnoge lepe stuke.... :tbumb:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
zvezdan je napisao(la):
Neka bude u kutiji par ovakvih.Možda izleti neka nakon prvog aprila.Na mestima gde jurim babušku često izleti po koja dunavska štukica.

Ovako nesto zelim da uradim  :tbumb:  Jesi li probao ICE FOUR materijal za ovakve strimere? Deluje kao propilen ali malo bolje tone i malo je sjajniji. 

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisam,ali ekoljuba radi sa tim materijalom koliko znam.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Odbrojavanje je počelo, još malo i krećemo na štuku pa evo jednog klasičnog za početak sezone "Red head-a".
Udica je Gamakatsu Worm 3/0 (moja omiljena, tanka lagana, oštra i jaka)
Materijal: crveni marabu i bijeli pjetao, malo otežanja od olovne žice, Đoletovo oko, par niti srebrnastog flashabua i naravno zaštita udice od kačenja - milimetrski najlon (jer će ići u plitke vode) .
Glava i olovno tijelo zaliveno epoxijem,ukupna dužina je 25 cm iiiii... jedva čekam 01.04. da ga isprobam.

strimerredhead002Medium.jpg

strimerredhead003Medium.jpg

strimerredheadMedium.jpg

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
I ako sam grobar moram da priznam da je ovaj crveno-beli ZLO  :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala kolege, evo još jednoga za večeras pa odoh spavati, ovaj zelenko bi također trebao biti dobar - u vodi mekan lelujav. Njega nisam otežavao žicom nego metalnom očima, to bi mu trebalo pojačati "jig" rad pri propadanju.

strimergreenheadMedium.jpg

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Uh....ne znam koji je lepsi....super rad,Gogo!joooos malooooooo....... :)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Isprobani su , rade sam tak, skocio sam do kanala i danas da vidim jel bandar raspolozen za igru (nije bio) pa sam malo i ove strimercice pokvasio, disu u vodi bas onako kako sam i zamislio. A bilo je i par zalete od strane gospodjice stukice. Naravno nisam dozvolio da se udarac i realizira  :nowink:, strpicemo se jos malo. Bitno je da su ih zagolicale sve ove boje i nijanse . Dakle jos malo pa cu da se vratim do te vode i "uzivo" al onda nece biti cupanja strimera stuki ispred usta ne ne ... onda cu da ih bockam i pustam da plivaju dalje. :yeswink: 

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Moji favoriti za otvaranje sezone,jos malo pa idu na kupanje... :bye:

Prilozi

• SDC12313.JPG
    SDC12313.JPG
    385,9 KB · Pregleda: 149

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
ZLO..... Gle, poslah zeku medju vukove.... Odlicni Peko, a i fotka je BrUkA :tbumb: :drool: :yeswink: :smoke:

Vrh Dno