Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Evo jos jedne muve od ovoga materijala..."larvica krznokrilca", prvi put sam ga ovako radio. Pooriginalnom receptu radi se od polirpilena ali ja ga nemam pa sam probao sa vlasima žutog učkura.
Da se od toga mnogo stvari uraditi...a ja sam ga pre koristio samo za antenice trzalica tj. midgeva
Moraćeš Šone bolje da ga češljaš :,mislim učkur,dok ga dobro ne razdvojiš,mislim da ga nisi dobro pripremio za motanje,donji deo jeste,ali gornji materijal mislim da nije!
Ja sam danas nabavio dve nove boje,jednu sa sivog učkura i drugu sa jednog koji je ispleten sa više boja!Mislim da bi ovaj raznobojni bio jako dobar za leđa neke male bunker-kalifornijske pastrmčice!Smotao sam i jednog kederčića sa vrlo malo sivog za bistrije vode!
Ovakav učkur je najbolje uzimati,koji je ovako pleten,onaj gušći daje suviše kovrdžave niti,ovaj izgleda pljosnato.Kad se dobro raščešlja idealan je za manje strimere!