Tamiš

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Sta da vam kazem, nisam mogao a da ga ne nahvalim malo  :D Stvarno, jedno prelepo popodne sam proveo, druzeci se i uceci od pravo musicarskog vuka  :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Šone je napisao(la):
Bre Milanče ima da pokupiš muvom nekog od šetača tu na stazi iza ledja  :D ..koja gužva... ovde stvarno moraš da budeš virtuoz pa  da izbegneš onolike ljude ..

p.s a tek koliko pecaroša'plovkaroša- ko na takmičenju !  :D

J..u me biciklisti :D Šetače vidim i između njih provlačim kanap ali biciklisti su brzi i bešumni :doh:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Morao sam ja da dođem čak iz Vršca, da ga napokon proslavimo, sad će mu biti mnogo lakše, možda i neki film snimi  :D  :tbumb:

Prilozi

• SDC13266.JPG
    SDC13266.JPG
    100,6 KB · Pregleda: 214
  • SDC13267.JPG
    SDC13267.JPG
    102,5 KB · Pregleda: 203
  • SDC13268.JPG
    SDC13268.JPG
    85,5 KB · Pregleda: 184

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Pazi ga Milance kako krije strimera....Ajmo strimer na videlo  :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Taj ode kod Najigora, eve ga ;)
Inače baš na njega mi zviznu tu, pred kamerama dok su snimali onog što spušta čamac :doh:

Prilozi

• IMG_0711web.jpg
    IMG_0711web.jpg
    125,9 KB · Pregleda: 178

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Druze koji ti je ovo materijal dole?Neka lisica bojena ili....?

catizr

Junior member
Učlanjen(a)
03.07.2010.
Broj reagovanja
1
Juce sam imao cast i priliku da na ovoj reci(brana Tomasevac) docekam gospodu Rancica i Sendencu,bilo je vrlo poucno za mene da po prvi put uzivo vidim nekoga ko zna da rukuje fly priborom.Nista vredno pomena i slikanja nismo ulovili osim 30-ak smudjaraca u brzaku ispod kapije jureci ne zainteresovanog bucova (jedva 5-6 poletaraca).Riba je naravno nezno vracana u vodu dok nam orkanski vetar nije ubio volju za pecanjem.Ovo znaci da cu do 1. maja vezivati strimere na jig glavama i nabaviti jaci pribor :hammer:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Fantastičan teren, dobro druženje sa Mladenom (Catizr), ribe u izobilju.... ali orkan je bio jači.  A bacanje po onakvom vetru je ....
Au brate što je duvalo.
Nekoliko puta sam se jadva zadržao da me udar vetra ne baci niz branu.
Teran koji obavezno treba posećivati.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Malo, malo pa se Kragujevčani pretrče Srbiju. :) Jednom sam ih sreo čak na Moravici.
Lako je vama kad ste u centralnoj Srbiji pa vam sve blizu.  :lol:
Bravo momci!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nažalost,vetar je izgleda ovih dana duvao u celoj Srbiji!Kod mene se tek sinoć stišao pred sam mrak,prošetao sam i nisam mogao da verujem šta sam video u gradskoj marini.Lupa bucov,i to komadine,po mrklom mraku,a nakon rauba lepo se vidi kako patrolira površinom vode u potrazi za kederima.Ladno se tek po mraku aktivira.
Malo sam skrenuo sa teme 8)
Lepo je bilo na Tamišu izgleda,a šumadinci? :tbumb:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
lazza je napisao(la):
Malo, malo pa se Kragujevčani pretrče Srbiju. :) Jednom sam ih sreo čak na Moravici.
Lako je vama kad ste u centralnoj Srbiji pa vam sve blizu.  :lol:
Bravo momci!

Cuti tamo kakvi sve blizu, pre bi se reklo "sve nam je podjejdnako daleko" a Moravica je cas posla auto putem, gledano vremenski...bas smo skoro komentarisali kako nam sve bre daleko, pristojna voda nema ispod 120km, minimum :doh:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Lepo je bilo na Tamišu izgleda,a šumadinci? :tbumb:

Teren je fantastičan, Sendenca je poneo tubu i ustvari, naoštrili smo se za štuku.
Akcija - bacim strimer, on poleti nekoliko metara i vrati mi se u džep. Tako jedno osam puta sam uspeo da bacim na daljinu od skoro dva metra... i zajebem više. 
Sendenca je imao jednu sitnu, ali po onom vetru u tubi... zajebato. Posle sat vremena nam se i on pridružio.
Pošto smo se dogovorili da ganjamo štuku, ja ko na ku..c, ponesem tek radi reda nekoliko strimera za bucova.
Bucov i smuđ radili samo na žutu boju - da se us...š. Srećom Catizr poneo dva žuta komata pa se hvatli bucovi i smuđarci iz obdaništa - sve na pola metra od obale.

catizr

Junior member
Učlanjen(a)
03.07.2010.
Broj reagovanja
1
Ti zuti uvek hvataju  :D Jedino mi je problem gde da ih svrstam,ne znam dal su varalice ili musice :hammer:

Vrh Dno