tippet...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
:whistle: Vrlo neozbiljan komentar od nekog ko mušičari na ulici  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ne bre ja sam ozbiljan, sve imam utisak da bi me ceo dan bolelo rame i nadlaktica...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ha, ha kako tvoje ribe rastu iz dana u dan pa sad je riba od tvog drugara porasla sa 11 na 13.
Potrudi se da ne lazes bar tako javno.

Da, da Sone jer to ona ista prelivaca gde ti ripce nisi video!?

Ako te zanima bas koliko sam puta bio prosle jeseni,  desetak puta(fly izlaske na stuku racunam), od cega sam najcesce odpecao samo popodne. Plus 1-2 izlaska na varku i nekoliko pecanja babuske i sarana tokom leta.  Blizu 30 riba upecao od kojih su bar 7-8 bile vece nego tvoj najveci fly ulov a i ulov svim tehnikama uopste.

Ti si brat bratu bio 4-5 ali jesenas a ukupno si malo vise puta puta. Pa KOLIKO si Sone uhvatio stuka od kojih ni jedna realno nije bila veca od 2,5 max 3 kg koliko god ih ti turao u objektiv?

Stvarno mi je zao sto je rasprava otisla u ovom pravcu ali ja sam davao nadobronamernije savete iz licnog poprilicno bogatog varalicarskog iskustva a i izkustva verovatno najboljih varalicara u Srbiji koji su mi prijatelji pa i pomalo iz skromnog fly iskustva. Nazalost neki samo vole bravo majstore, to care najbolji si a kad neko dobronamerno ukaze da nisu u pravu, ego ih jebe pa  resili da mere ciji je veci...  nazalost.

ramplinstinski

Senior member
Učlanjen(a)
11.10.2009.
Broj reagovanja
1
Ipak treba pozdraviti Sonetove ulove sa divljih voda ( definitivno su vredniji od ulova sa ribnjaka tipa Joca ), a Boki je imao fotoaparat i pre pojave digitalnih pa nek skenira slike ulova i kaci...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Daj Ljubo da vidim neki tvoj Ulov van Ribnjaka Ečka ? Pa gurao ruke u objektiv ili van njega ....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sone cuti molim te vise, umrecu :D

Kuca u Golupcu, otac ribolovac, camac na Dunavu ceo zivot i ti postavljas takva pitanja, ajde bre okani se toga molim te. Ako si hteo da postavis pravo pitanje Ljubi ono je trebalo da glasi bas ovako:

Šone je napisao(la):
Koliko si vecih somova od mene uhvatio?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Mušičario je soma na Dunavu ,super daj da vidimo neki ulov ... mada sam mislio na štuku prvenstveno ...

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
ramplinstinski je napisao(la):
Ipak treba pozdraviti Sonetove ulove sa divljih voda ( definitivno su vredniji od ulova sa ribnjaka tipa Joca ), a Boki je imao fotoaparat i pre pojave digitalnih pa nek skenira slike ulova i kaci...

Ko je osporio Sonetove ulove!? Niko. Ja sam ga prvi pohvalio i rekao sam da je vredan i lep ulov.
Niko nije ni pricao o ulovima ali posto je Sone ostao bez argumenata a ego ga malo jebe krenuo da meri ciji je veci... pa rekoh aj da stavimo neke stvari na realne osnove.
Ali on je u ovj rapravi pa ostali koji nisu videli Jocu ili bar nisu probali na fly da upecju stuku poceli da omalovazavaju te ulove uz pricu sa ribnjaka te ulove ne racunaju itd. Eto dodjite da vidite da li je lako i dali je ribnjak. Sone se nije bas proslavio!?! Mahom jedna ili ni jedna riba za ceo dan a nalazi za shodno da osporava ulove sa ove vode.

Evo da nagalsim jos jednom Joca nije ribnjak jer se ne poribljava stukama vec je samo zapustena voda koja izgleda kao sto bi trebal da izgleda svaka ozbiljna stucija voda u Srbiji.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Sone cuti molim te vise, umrecu :D

Kuca u Golupcu, otac ribolovac, camac na Dunavu ceo zivot i ti postavljas takva pitanja, ajde bre okani se toga molim te. Ako si hteo da postavis pravo pitanje Ljubi ono je trebalo da glasi bas ovako:
:D :D :D

Nazalost veceg od njega nisam moj najveci som 168cm 27 kg ipak je to manji som ...  :D

Nego Sone daj ti neki ulov a da nije sa onih 100 metara na brani u Opovu i eventulno u njegovoj najblizoj okolini u krugu od 300 m gde jedino pecas i odakle se ne skidas. A da pecas i ti one ribnjacke pastrmke na Gradcu. :doh:
A za moje ulove procunjaj malo po forumima ako ti je bas frka.

mb87

Newbie
Učlanjen(a)
24.04.2011.
Broj reagovanja
0
Ja sam jednom izvukao autobus iz Dunava na konac za sivenje  :D .................

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ljubo nisi u pravu ,kada si ti bio to samnom i gledao koliko sam ja uhvatio riba na Joci ? Šone je imao mahom jedan dan 5 riba na tom ribnjaku  ..a jednom kada sam se slučajno zadesio u isto vreme  sam imao dve štuke  a recimo Dane ni jednu ... pitaj Daneta pa neka ti kaže kada je mušičario iz bally boata pa odustao ..I niko ne meri koji je duži nego je Simpson počeo da provocira a ebiga onda očekuj da će i da dobije shodan odgovor na to ....

Za šta tačno nemam argumente ,koji deo polemike ?

Ribnjak je pa šta kao nije ribnjak ? Diže se i spušta nivo vode ,ima izlovne kanale ..itd  ,Kako se drugačije naziva voda ako dodje čovek na varalicu i uhvati za jedno pre podne jednu od 11-13 kg (koliko vec) pa jednu od 6 kg i par komada od 3 ,4 kg .. ? Nemoj mi reći da je sad to neka specijalna nauka ..

Dakle na videlo ulove štuka van ribnjaka ?

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
A i ja imam slike ko kaze da nemam, evo je!

shone like photo.. al jbg ja ne znam da se namrgodim 

:mad:  :mad:  :D ... eto ponovo  ne ide

Prilozi

• bandarlikeshone.jpg
    bandarlikeshone.jpg
    48,7 KB · Pregleda: 128

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
Daj Ljubo da vidim neki tvoj Ulov van Ribnjaka Ečka ? Pa gurao ruke u objektiv ili van njega ....
Ја морам да те питам, колико си ти капиталних штука имао на дивљим водама?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno