Ha, ha kako tvoje ribe rastu iz dana u dan pa sad je riba od tvog drugara porasla sa 11 na 13.
Potrudi se da ne lazes bar tako javno.
Da, da Sone jer to ona ista prelivaca gde ti ripce nisi video!?
Ako te zanima bas koliko sam puta bio prosle jeseni, desetak puta(fly izlaske na stuku racunam), od cega sam najcesce odpecao samo popodne. Plus 1-2 izlaska na varku i nekoliko pecanja babuske i sarana tokom leta. Blizu 30 riba upecao od kojih su bar 7-8 bile vece nego tvoj najveci fly ulov a i ulov svim tehnikama uopste.
Ti si brat bratu bio 4-5 ali jesenas a ukupno si malo vise puta puta. Pa KOLIKO si Sone uhvatio stuka od kojih ni jedna realno nije bila veca od 2,5 max 3 kg koliko god ih ti turao u objektiv?
Stvarno mi je zao sto je rasprava otisla u ovom pravcu ali ja sam davao nadobronamernije savete iz licnog poprilicno bogatog varalicarskog iskustva a i izkustva verovatno najboljih varalicara u Srbiji koji su mi prijatelji pa i pomalo iz skromnog fly iskustva. Nazalost neki samo vole bravo majstore, to care najbolji si a kad neko dobronamerno ukaze da nisu u pravu, ego ih jebe pa resili da mere ciji je veci... nazalost.