bogi je napisao(la):niko te nije udostojio odgovora kako treba, evo ja ću..........zakon ima ali ga niko ne sprovodi niti država niti sudije niti ribočuvari, zato se i radi na vodi onako kako ko hoće........a za ovo drugo, na nekim vodam pošto vidim da će mnogo vremena proći dok ih ti ne obiđeš........na nekim vodama je dozvoljeno pecati i Lipljana i Pastrmku i u oktobru i u novembru i u decembru i u januaru i u februaru tako da za ovim pametovanjem sa tvoje strane nema svrhe i na takvim vodama je recimo zabranjeno pecati u martu i čak i aprilu i maju...pre nego li kreneš da komentarišeš nešto prvo se dobro raspitaj za dane i mesece kada vladaju lovostaji nemoj da lupaš napamet............
Jedini koji pametuje si ti a ja pricam o Srbiji i pravo da ti kazem jebe mi se kako je na drugim mestima. Ono sto je kod nas zakon ne znaci obavezno i da je dobar ali da se postuje mora. Lovostaj na pastrmku (a ja nigde pominjao lipljana nisam, mada razumem da ti se prividja) po mnogima traje previse i po mnogima u nelogicno vreme ali je za sada kod nas tako i nikako drugacije. Sve vezano za donji primer!
i onih koji opravdavaju probu musica na novembarskim i decembarskim pastrmkama uz obrazlozenje "pa vracamo ih".
Pokusavas li ti mozda sebe da opravdas za neke postupke iz mog primera?
I da, ja nisam postavljao pitanja da bi me neko udostojio odgovora, kako ti rece, ali prividjanje ti se ponavlja izgleda