sasats je napisao(la):bojane , kada se sa nekim ne slazes i zelis da dokazes suprotno od onoga sto ti sagovornik tvrdi ...iznesi argumente i obrazlozi ih detaljno . komentari tipa ....ti nemas pojma , nista nisi video ...i sl. dovesce do reakcije kakva je bila moja a to nicemu ne vodi . a da ne govorimo da tako bez ikakvog razloga ljudi dolaze u sukob .
ja sam , da ne kazem uvek , ali u ogromnoj vecini svojih postova realan koliko je god to moguce . nikada ne nastupam kao expert ni u kojoj oblasti ali rado iznesem svoje misljenje i kada mislim da sam u pravu branim ga trudeci se da ne omalovazim i uvredim sagovornika . a kada sagovornik predje granicu pristojnosti onda sam u stanju svasta da mu napisem ,trudeci se cak i tada da ne preteram mnogo .
zato ti se sada izvinjavam jer sam te izvredjao u prethodnom postu ...
a sto se tice pocetnika i lomljenja stapova ...sto verujem da vise nekoga ko pocinje zanima od diskusije koja se razvija u ovoj temi i koja je veoma korisna i interesantna starijim musicarima i instruktorima ....
objasni mi kako se npr . stap orvis visoke klase moze polomiti veoma lako ne odgovarajucim kanapom i ne strucnim rukovanjem ?ovo veoma lako su tvoje reci
jedan moj prijatelj a tvoj poznanik je dva dana pokusavao da polomi ovaj stap u klasi 4 . verujem da si upoznat sa ovim slucajem i znas o kome se radi ? decko je uporan bio da to uradi upotrebom ...sa kanapom . posle bukvalno dva dana i svih mogucih muka koje je uspeo da smisli za ovaj stap uspeo je na slican nacin kao sto se na video snimcima proverava tacka loma stapa . dosao je do zakljucka da je to ne unistiv stap i da je totalno nemoguce polomiti ga upotrebom . da li si ti tako nesto video ili ti je neko pricao o takvoj situaciji ? evo ga moj argument na osnovu koga sam napisao post u ovoj temi na koji si ti vrlo grubo odgovorio.
A na koji nacin Sale da ti argumentujem sem recima kojim sam ti i napisao? Nisi brate video, sta cu ti ja tu? Ja sam video vise lomova samo zbog koriscenja neadekvatne strune. Zelis da ti snimam kamerom ubuduce, mislim kakvi ti argumenti trebaju? Stapovi su prepunjeni neadekvatnom strunom, uz visak snage koji 98% pocetnika koristi u FC eto belaja. Da ne pominjem udarce strunom u vrh stapa, sto je takodje cest slucaj.