gringo je napisao(la):
Ja sam gledao emisije 'Ulovi Trofej' i svidele su mi se. Ali imam i jednu kritiku. Naime cini mi se kao da se nekad previse zuri i pazi da emisija ne bude dosadna. Konkretno tu mislim na cinjenicu da se u jednoj epizodi prikazu dve-tri vode ili previse mesta jedne vode. Tim se podize kolicina podataka ali gubi na njihovom kvalitetu. To je verovatno zbog same produkcije a ne zbog snimaka, ali ipak na kraju produkt kao da naginje da odrzi paznju neribolovaca vise nego sto udubi strastvene ribolovce. Ako to nije zahtev trzista i medija koji emituju voleo bih da u buducnosti ubacite u manju brzinu.
Sve u svemu nadam se novim, pogotovu musicarskim sadrzajima. Srecno i bistro!
Hvala na kritici, skroz je na mestu. Mi se trudimo da izadjemo u susret i vama strastvenim ribolovcima kao i novim pecarosima koji tek ulaze u ove "vode". Predpostavljam da vam je poznato koliko truda i finansijskih sredstava treba kako bi se snimila kvalitetna emisija. Da bi emisija bila emitovana na nasim televizijama, mora da zadovolji njihove kriterijume a isto tako mora da bude zanimljiva i vama pecarosima, kako bi nastavila da se emituje... odrzavanje ovog balansa je prava umetnost, tako da se nadam da nas razumete.
Kritika je odlicna i uvek smo voljni da cujemo nove primedbe i tako se korigujemo.
Naravno, volimo da cujemo i koju pohvalu! :lol:
Musicarenja ce biti u narednim emisijama u serijalu "Bosanski reviri" i mnogim drugim. Trenutno se prikazuje "Ribolov u Svedskoj".
Ohrabrujem vas da nam ovakve kritike slobodno ostavljate i na sajtu, kako bi ih autor emisije direktno video, jer se ne snalazi najbolje na forumu!