maxfly
Senior member
- Učlanjen(a)
- 22.10.2010.
- Broj reagovanja
- 13
ja mozda jesam mladji i neiskusniji musicar...ja nigde nisam rekao da ribe imaju emocije i da prave zurke kak o TI Simpsone H pokusavas da to izokrenes..Ja sam govorio o tom momentu kada ih vratimo nazad u vodu.Interesuje me da li se nekonekad zapitao kako je ribama u tom momentu!!!Ali mi se definitivno ne svidja nacin na koji si mi se Ti obratio...Ispade.kao da lecis neke komplekse na nekim tebi nepoznatim osobama.simpson H je napisao(la):Jednostavno decku sam rekao da mora da smanji dozivljaje jer debelo nije u pravu, to sto mu se ti uvlacis u bulju ili ne umes da mu objasnis je nesto sasvim drugo. Zamisli kakav bi olosh bio da ga pustim da misli da ribe razmisljaju i imaju emocije a znam da to nije tako?Njemu se ne svidja sto to nije tako, a moze da mu se ne svidja ali je tako i nikako drugacije.
E sad posto nisam toliko pametan da slusam samo sto ti kazes i da ostanem samo na tvojoj tvrdnji g.dine Simpson,ja sam malo trazio i nasao u knjizi "Znakovi na vodi" autora Gorana Grubica i Aleksandra Panica..
Pa na strani 82 izmedju ostalog pise:
"2.Osecaj sigurnosti i gladi:ako se pastrmka oseca nesigurno brzo ce napasti hranu i isto tako brzo se vratiti u svoj zaklon.Takodje,ako je gladna napasce je halapljivije i manje oprezno nego da je sita.
E mene je ovaj momenat kada se riba vraca u zaklon i ponovo oseca sigurnom zainteresovao.
E sad verovatno si Ti pametniji i od njih dvojice pa bih voleo da procitam i neku tvoju knjigu...
Unapred hvala..Maxfly.

...