Uticaj HARRP, školjki od automobila, veš mašina i koje čega na vodostaj reka, riblji fond

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma Pero to sto pise odnosi se na ceo antenski sistem, ovo kod nas je jedna antena ali specijalna, sublimat Tesle i Pupina ona sigurno izaziva ovakve padavine. Evo kazace ti Milan VB i Gegula kolika je stetnost od ovog Srpskog HAARP sistema od jedne antene :hammer: :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Jets ejedna ,al u Srbistanu,a to je odmah računaj multiplikovano bar 50 puta,kao i sve ostalo.

A gosn Rančiću svaka čast na napisanom,ni Andrić ga ne bi bolje napisao  :bye:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
Ahaaaaaaaaaaaaa.... :hammer:

Prilozi

• 10411929_10203857906906695_6834527448230769007_n.jpg
    10411929_10203857906906695_6834527448230769007_n.jpg
    139,7 KB · Pregleda: 122

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
pera je napisao(la):
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/467434/Sta-nam-zaista-radi-HAARP-i-koliko-utice-na-oluje-iznad-Srbije

koga interesuje i koga ne smara može ovo da pročita.

He he.... Cule vlasti da ce huligani demolirati Harp kod nas, pa brze bolje peri mozak narodu.  :lol:

Evo sta kaze Dejan Lucic: http://web-tribune.com/u_fokusu/dejan-lucic-zasto-su-poplavljeni-samo-srbija-i-rs-pa-pokrenut-je-haarp-sistem-video#

P.S. Milane brate ne odustaj od ideje Cek samo da se navijaci vrate iz poplavljenih krajeva, pa onako nervozni....  :bat:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Aaaa sad mi je jasno vi citate Dejana Lucica, bolesno jebote :hammer:

Evo malo smehotresnog Lucica i njegovih teorija zavere, skraceno mi postajemo severna Turska ili ti Turska Slovenija :hammer:

https://www.youtube.com/watch?v=DxGJA34tqzY#t=785

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Nespetro,ako smem da pitam sa kog ili iz kog dela planete pozivate na linc,rusenje i nerede nervozne navijace,bas meinteresuje da li odavde gde je tesko ili iz belog sveta gde je sve potaman?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Pero, gde si ti video da covek poziva na linc, rusenje i nerede?

Nase sluge zapada od politicara ne smeju nista da urade sto ce da ugrozi interese zapada ma kakvi oni bili, navijaci su idealno resenje da se srusi ta sprava a politicari mogu da se pozovu na navijace kao masu koju je tesko kontrolisati i kraj price...
Zato su navijaci idealno resenje za te kao i mnoge druge probleme...
Evo i vlast ih koristi, nece biti parade ponosa zbog visokog rizika od nasilja. Ko preti?? pa stari dobri navijaci. molim lepo

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Boki ko je sad ovaj lucic,odakle ispadaju ovi likovi? A najjace je da je posle montiranja harpa u barajevu pao pritisak i pritisla omorina,prosto nemoguce da se to desi u maju ,da je januar to bi inace bilo sasvim normalno.
a poplave i sneg u americi i sva sranja sa vremenom koja se desavaju po celom svetu verovatno nemaju veze sa promenom klime vec sa harfom.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
P.S. Milane brate ne odustaj od ideje Cek samo da se navijaci vrate iz poplavljenih krajeva, pa onako nervozni....  :bat:
[/quote

Ne mogu da sunjam dalje i ovo je dovoljno,a meni je inace muka od takvih prica o slugama i td. 25 godina mog zivot je proslo uraznoraznim sranjima ,ratovima,sankcijama i ko zna cemu jos gde smo samo mi dobri a ceo svet je protiv nas iz ne znam kog razloga,pa zato pitam odakle poziva na rusenje,da li iz srbije ili je otisao gde je bolje pa odatle kroji kapu nama ovde. Ako je ovde onda ok,ali ako nije onda nema pravo da nama prica sta da radimo pa da je po 100puta u pravu

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Zeza se covek, ne mislis valjda da je stvarno mislio. nisam ja Arkan pa da je to stvarno moguce
Bas zato sto je kod nas vrsljao ko je kako stigao zato smo stigli tu gde smo sad, vreme je da uzmemo stvari u svoje ruke.
Kapiram sta si hteo da kazes.

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
pera je napisao(la):
[/quote

Ne mogu da sunjam dalje i ovo je dovoljno,a meni je inace muka od takvih prica o slugama i td. 25 godina mog zivot je proslo uraznoraznim sranjima ,ratovima,sankcijama i ko zna cemu jos gde smo samo mi dobri a ceo svet je protiv nas iz ne znam kog razloga,pa zato pitam odakle poziva na rusenje,da li iz srbije ili je otisao gde je bolje pa odatle kroji kapu nama ovde. Ako je ovde onda ok,ali ako nije onda nema pravo da nama prica sta da radimo pa da je po 100puta u pravu

Brate Pero ako je ovo onaj dobri humor koji znam da imas, onda  :tbumb:  :tbumb:. A ako mozda ozbiljno zboris, onda stvarno nemam komentara. Svako dobro.

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
26
Nema baš direktne veze ali vredi pročitati, ustvari, možda i ima 
http://nematihpara.wordpress.com/2014/05/20/kako-sam-herojski-volontirao-u-svinjcu-hrabrog-koordinatora/

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Već pročitao,sreća pa ima i ovakvih reportera koji se ne plaše da napišu ono šta misle.
Opet da ponovim da ko može ili želi pročita u press-u kolumnu Mihaila Medenice ,zadnjih 5-6,bezz dlake na jeziku i bez poveza na očima,a ne štedi nikoga.

Vrh Dno