evo baš nađoh neka odlična krzna od kune (sivo i smeđe) dala mi mama jer noj ne treba...ovde u hr. sam samo u poseti i nisam poneo ništa od alata za vezanje...nisam muvu vezao več danima ...kriza ljudi...moram da smotam koju
i pronađoh ja neke svoje stare Gamakatsu udice LS-1050N #12, udice bez okca, one standardne za plovkarenje...plovkarošima sa kojima sam nekada lovio poznate kao "kristalke"...navezah je ja na najlon 0,16, crni tanki konac za šivanje mi poslužio kao osnovni i jedini
i za rebra neka tanka srebrna lameta. telo sivo grudi smeđesivo (mix). Mokra izgleda fantastično. Ali evo samo jedne slike na suvom. Baš me zanima kako če se pokazati na mojoj omiljenoj vodi kada se vratim kući.
Na samom početku sve moje muve su bile vezane ovako iz ruke dok nisam nabavio jednu malu stegicu koja nije namenjena ft-u. Danas sam se lepo potsetio prave vrednosti koju imamo u našem ft alatu.
Smatra te li da je koristno biti vešt i u takvom načinu vezanja? Ja eto nisam nešto naročito vešt ali mislim da je i takva ft veština koristna.
Na samom početku sve moje muve su bile vezane ovako iz ruke dok nisam nabavio jednu malu stegicu koja nije namenjena ft-u. Danas sam se lepo potsetio prave vrednosti koju imamo u našem ft alatu.
Smatra te li da je koristno biti vešt i u takvom načinu vezanja? Ja eto nisam nešto naročito vešt ali mislim da je i takva ft veština koristna.