japanac je napisao(la):
Meni se cini da su Pirocanci najvise najjebali ovakvom odlukom, treba im 10000 da bi pecali na svim rekama i jezerima u svom kraju.
Ne čini ti se, tako je. Zato sam rekao SAMO za one koji pecaju na planini. Za sve ostale mnogo ne valja...
Ima rešenja i za to, čak sam ga lično rekao ljudima u ministrastvu onomad: dozvoliti ljudima koji žive unutar nekog ribarskog područja da dobiju jednu doplatnu/dopunsku gratis, čime se izbegava izbecilan scenario da za pecanje ispred svoje kuće (Uvačka jezera, Vlasinsko jezero, Drina...) neko mora da plati 6000+3000 din. (Sada je malo bolje, sada je samo 4000, al tu i nigde više.)
Ili da sve te neke sitne dopltane/dopunske kako li se već zovu budu samo za ljude koji dolaze van tog ribarskog područja.
Ima puno rešenja, alli smo džaba trošili pare za gorivo i pričali zidovima te kancelarije u zgradi ministastva kad su unutra bili gluvi i glupi ljudi.
Nema ništa od toga, moj Japi, piši propalo odmah... Ja sam ovu zemlju definitivno označio kao somodestruktivnu, a planirano guranje u kilometarske cevke nekoliko STOTINA pastrmskih potoka je samo finalni čin samouništenja, tako da je prilično i bespredmetno pričati o cenama dozvola kada za 5-10 godina više nećemo imati planiske reke.
Pozz (neću više da tupim)