Bahus je napisao(la):Ja nemam nikakvih problema u dozvoli uvek drzim 20 eura i lovim slobodno na svim podrucjima RS.
Goci je napisao(la):Ne čini ti se, tako je. Zato sam rekao SAMO za one koji pecaju na planini. Za sve ostale mnogo ne valja...
Ima rešenja i za to, čak sam ga lično rekao ljudima u ministrastvu onomad: dozvoliti ljudima koji žive unutar nekog ribarskog područja da dobiju jednu doplatnu/dopunsku gratis, čime se izbegava izbecilan scenario da za pecanje ispred svoje kuće (Uvačka jezera, Vlasinsko jezero, Drina...) neko mora da plati 6000+3000 din. (Sada je malo bolje, sada je samo 4000, al tu i nigde više.)
Ili da sve te neke sitne dopltane/dopunske kako li se već zovu budu samo za ljude koji dolaze van tog ribarskog područja.
Ima puno rešenja, alli smo džaba trošili pare za gorivo i pričali zidovima te kancelarije u zgradi ministastva kad su unutra bili gluvi i glupi ljudi.
Nema ništa od toga, moj Japi, piši propalo odmah... Ja sam ovu zemlju definitivno označio kao somodestruktivnu, a planirano guranje u kilometarske cevke nekoliko STOTINA pastrmskih potoka je samo finalni čin samouništenja, tako da je prilično i bespredmetno pričati o cenama dozvola kada za 5-10 godina više nećemo imati planiske reke.
Pozz (neću više da tupim)
ma znaju oni dobro sta rade . mi imamo ogroman problem sa energijom . na ovakvu mrtvu privredu nemamo dosta struje za sijalice a da se nekim cudom pokrene industrija najveci problem bi bila struja . u kolubari ima rezervi uglja za 30 godina a nemamo nuklearnu elektranu niti velike reke pogodne za hidro centrale . zato ce da stradaju male reke cvidjalo se to tebi i meni ili neGoci je napisao(la):Ja zaista ne vidim prigodniji komentar od onog: "Bože, oprosti im, ne znaju šta rade..."
a sta da bojkotuje ? struju?Milan VB je napisao(la):Goci sta cekas, napravi hitno bojkot upozorenja...
Samo nemoj da se zavisi kao onaj prosli... :/
Cekaj, kako se zavisio onaj prosli? jer smo postigli sta smo hteli ili?
Kaže se "jeL", jeR je jeR mnogo pogrešno.Milan VB je napisao(la):jer smo postigli sta smo hteli ili?
Goci je napisao(la):To je, nažalost, tek početak kraja. Te rečice su uništene, zatim CELA Jošaničika reka, pa CEO SLIV reke Vlasine... Trenutno se rade projekti izrade mini HE tipa "cevka" za nekoliko desetina planinskih rečica, a ukupan planirani broj je 600. Ako svaka buda duga 2 km, konačno će faliti Srbiji oko 1200 km planiskih reka, a ribolovcima toliko pastrmskih terena.
Sledeća na redu je pravi biser Srbije, Crni Timok u svom najlepšem pastrmskom središnjem delu. Planira se 90% vode gurnutu u cevku dugu 3 km...
Propast, apsolutna propast...
Ja zaista ne vidim prigodniji komentar od onog: "Bože, oprosti im, ne znaju šta rade..."