Aj da dam moje vidjenje.
Raniji odlazak nam je malo ali ipak nedovoljno pomogao jer nas je u sektorima sacekala drugacija slika, a staze za trening su vec bile uveliko pregazene i riba isprepadana. Luka tihi i ja smo kupili i slovacke kartice kako bi se na vreme dogovarali sta i kako smo radili...
Probio sam led na jezeru, saznao i preneo sta o kako raditi na jezeru jer sam pecao u camcu sa francuzom sebastijanom. Tri ribe su meni ko kuca.
Druga sesija mi je bila Vah, pecao sam popodne i svaku od 24 ribe sam na suvu dobio. Svaki put trcao do sudije po 50m. Bio sam 5 u sektoru i mislim da je to super rezultat. Pre pocetka sam dobio info od tihog da riba radi na suvu.... Ubo sam iz prve dva favorita. Duvao je vetar, vruca guza i mravak su bili logican izbor.
Oravu smo zbog nepogoda propustili za trening, i bila je nezgodna za provaliti, riba se BUKVALNO pecala u 10cm vode....max 20. Imao sam 15kom, duplo vise od predhodnika ali nisam zadovoljan....Tu smo opasno suplji, taj stil pecanja mi u srbiji tesko da imamo gde da vezbamo.
Bela, super sam izazivao ribe na napade, al su mi uhlavnom spadale na pola puta.... Pisao sam samo 4kom a spalo mi je 10-12 mernih riba.... Vise nego na svim ostalim vodama....
Poprad, nezgodno rasporedjena riba, nizvodne pozicije su davale lipljene, uzvodne pastrmku. Imao sam srecu da sam imao slap, 3h pecanja u 30kvm vode. Ostatak je imao 5cm vodu .... Izvukao sam 6kom, do 35cm....i opet bolje lovio od vecine predhodnika, mislim da je samo prvi bio bolji od mene.
Sve u svemu zadovoljan sam kako ucinkom svih kolega po stapu tako i sobom.
Najbitnije je da je luka bio sa nama, on ce biti super takmicar. Svi smo mnogo naucili. Opet sreli neke q upoznali neke nove ljude.....
Meni je ovo neprocenjivo iskustvo.
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk