Ma jok bre Kobra to je za sesiju 4 bili smo najgori i posle nje smo sa 17 pali na 21 mesto ne unosi zabunu. Videh rezultate ukupne ali reprezentacije do 15 mesta nasih nema. Francuzi prvi, Spanci drugi i Francuzi 3. Delacour francuz lud totalno
Baki-Pa je napisao(la):Pera je postavio dobro pitanje. Realnu sliku našeg mušučarenja u odnosu na ostale mogu dati oni koji su bili u mogućnosti da pecaju sa svetskom elitom. Puno stvari treba da se potrefi da bi se ostvario solidan plasman. Puno rada, vremena i truda, dobre organizacije... Ove godine je bilo treće državno prvenstvo u nizu, ako ne računamo solo akcije pre 7-8 godina, kad god bilo, ne pamtim. Neki solidan rezultat, očekujem za 8 - 10 godina, pod uslovom da se redovno održavaju državna prvenstva i, što je možda još važnije, da se uključi što više momaka Lukinih godina, i mlađih. Moje mišljenje je da je od starta krenulo u pogrešnom pravcu, što ne znači da se ne može ispraviti.
Ja sam uglavnom zadovoljan i nama i sobom - to je to što sam otprilike i očekivao i najavio. Mislim da sam odlično otpecao 3 staze (Bela, Poprad i Orava), Vah nažalost pored očajnog mesta (br.1) mislim da nisam najbolje provalio ali sam upisao nekako 6 (pre mene 7 a pre nas Španac prebrojao i iznabadao valjda 33). Najnesrećniji sam jezerom - tu sam morao bolje!!! Nepripremljen, bez informacija i sa lošim pretpostavkama, bez odgovarajućih strimera... Jezero je bilo lako i sa odgovarajućim priborom moglo se do 7- 8 riba!!!pera je napisao(la):Jeste li vi zadovoljni sobom ,jeste li mogli vise i jeste li dali sve od sebe kli smatrate da ste podbacili