O, zle hudi... jada cudnih... ljudi tuznih... skrivenih erotskih poriva... Kako da protumacim tvoju glad za iskustvom koje meni iz dupeta viri? Nekompletiranom licnoscu ometenom u kljucnom momentu tvog razvoja? Kompulzivno-opsesivnom projekcijom juvinalnih frustracija? Zadatkom koji Paja patak i sestrici n'umu da rese?
Mladjahno momce, drva ne koristim - imam parno grijanje, tako da se mani testerisanja na tu temu, od tebe sam ocekivao malo vise inventivnosti. A jel ti imas problem sa piljevinom? Zagusuje ti cunjci? Upada ti u oci? Prokleta je svaka avlija po kojoj Faust juri kokoske da proveri prstom jel im u dupetu stoji jaje.
malecka digresija (prema svecu i tropar):
Promasio si i temu, i glavne likove, i sta je pjesnik hteo da kaze, i vreme, i radnju.... ma sve si promasio, i grdno sam razocaran. Uopste nisam iz tog filma, Bog mi je svjedok. No, ljudskoj gluposti nema granica te ti tu nemogu pomoci, batalite me - valjda je dosta bilo? Jedan jadan je cak probao i da me izvede na kafu....

Mladjahno momce, drva ne koristim - imam parno grijanje, tako da se mani testerisanja na tu temu, od tebe sam ocekivao malo vise inventivnosti. A jel ti imas problem sa piljevinom? Zagusuje ti cunjci? Upada ti u oci? Prokleta je svaka avlija po kojoj Faust juri kokoske da proveri prstom jel im u dupetu stoji jaje.
malecka digresija (prema svecu i tropar):
piroman je napisao(la):Garav gavran jede les ali ga sladi narom, to ga cini lesinarom, a lesinar i leseve jede, a gavran? Usecereni nosevi odiseja su nasli u rodjendanskom poklonu, tvoga skalapastog sapatnika zemunskog, svoje mesto, te su se i iskazali, kao ultimativni deo njegovog ludila i povoda da bude hospitalizovan dozivotno. Kontra njemu, tebi blizi Satan Panonski, kaze da djete place iza zida, i zasto zasto majka pita. Tu se naravno nasao i otac sa sekircetom i mesarskim porivom, ali, kako si ti iskusan, valjda i sam znas kako se ovi stihovi zavrsavaju? I NEzaboravi da gusteru rep moze ponovo da izraste, a svaki tvoj izgubljeni dendrit se obnoviti NECE.
Promasio si i temu, i glavne likove, i sta je pjesnik hteo da kaze, i vreme, i radnju.... ma sve si promasio, i grdno sam razocaran. Uopste nisam iz tog filma, Bog mi je svjedok. No, ljudskoj gluposti nema granica te ti tu nemogu pomoci, batalite me - valjda je dosta bilo? Jedan jadan je cak probao i da me izvede na kafu....