Zasto su Sklopocija i Piroman on-line u 04:51?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
O, zle hudi... jada cudnih... ljudi tuznih... skrivenih erotskih poriva... Kako da protumacim tvoju glad za iskustvom koje meni iz dupeta viri? Nekompletiranom licnoscu ometenom u kljucnom momentu tvog razvoja? Kompulzivno-opsesivnom projekcijom juvinalnih frustracija? Zadatkom koji Paja patak i sestrici n'umu da rese?

Mladjahno momce, drva ne koristim - imam parno grijanje, tako da se mani testerisanja na tu temu, od tebe sam ocekivao malo vise inventivnosti. A jel ti imas problem sa piljevinom? Zagusuje ti cunjci? Upada ti u oci? Prokleta je svaka avlija po kojoj Faust juri kokoske da proveri prstom jel im u dupetu stoji jaje.

malecka digresija (prema svecu i tropar):
piroman je napisao(la):
Garav gavran jede les ali ga sladi narom, to ga cini lesinarom, a lesinar i leseve jede, a gavran? Usecereni nosevi odiseja su nasli u rodjendanskom poklonu, tvoga skalapastog sapatnika zemunskog, svoje mesto, te su se i iskazali, kao ultimativni deo njegovog ludila i povoda da bude hospitalizovan dozivotno. Kontra njemu, tebi blizi Satan Panonski, kaze da djete place iza zida, i zasto zasto majka pita. Tu se naravno nasao i otac sa sekircetom i mesarskim porivom, ali, kako si ti iskusan, valjda i sam znas kako se ovi stihovi zavrsavaju? I NEzaboravi da gusteru rep moze ponovo da izraste, a svaki tvoj izgubljeni dendrit se obnoviti NECE.

Promasio si i temu, i glavne likove, i sta je pjesnik hteo da kaze, i vreme, i radnju.... ma sve si promasio, i grdno sam razocaran. Uopste nisam iz tog filma, Bog mi je svjedok. No, ljudskoj gluposti nema granica te ti tu nemogu pomoci, batalite me  - valjda je dosta bilo? Jedan jadan je cak probao i da me izvede na kafu....  :D :D :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Neodgovori mi Skakocijo multiplicirana? O sukobu licnosti vise, sto se u tebi utelotvorise, zasto jedinstevene Vi niste i u stavu laznom kontinuirane. Skmbecijo zastarela, izmuzem ti se iskustva bez enemicnih ataka, ali odgovora i dalje nema???

Pilanje, secenje, sjecenje ili sijecenje, mogla bi svaka od licnosti mucenih ponaosob da mi odgovori, da se ne bih opet latio rodjendanskog poklona!

Simbiozo rektalna mnogo si opteretila Skiminiciju, te propa u pokusaju da uspe gde je cin iznad njega samog u daljini, kao utvara na mesecni, da li je moguce da ovaj covek ovako jebe, jer ejakulacijom si iz vernosti prao sanitarije, uskratili ti zivotinje, uskratili ti zene, pa si poceo da citas knjige pokvarene...

Prethodni stihovi NISU moje delo, kao ni svi stihovi upotrebljeni u dosadasnjim porukama. Vecina stihova dolazi iz knjige koju sam dobio za rodjenadan, koju je napisao klinicki hospitaliziovan zemunac, doj manji deo dolazi od raznih kant-autora exSFRJ. Ko prepozna iz koje je pesme koji stih, taj moze da ocekuje moj duboki respekt!

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D :D

Klinac, odjebi u skokovima.... Dosadilo mi vise, mozda sutra! Idi malo prosetaj, vidis kako je lep sneg! :D :D :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Sto bi Nislije rekle, zamocao si me i to pred sam kraj :(

Ostaj mi Sjekloco uz ove stihove:

Rekli su mi najgore o tebi
nisu nikad pricali o sebi
rekli su mi ono ca su tili
virova san, stariji su bili

Rekli su mi da si svugdi bija
rekli su mi da si puno pija
rekli su mi ono ca su znali
virova san jer san bija mali

Oprosti mi, pape
sve te grube rici
i moj zivot sada
na tvoj zivot slici
Oprosti mi, pape
sad razumin tebe
gledan tvoju sliku
gledajuci sebe

Rekli su mi da si zenske jubi
na kartama da si solde gubi

Rekli su mi da si 'sova Boga
rekli su mi prikovise toga

Oprosti mi, pape
sve te grube rici
i moj zivot sada
na tvoj zivot slici
Oprosti mi, pape
ca san druge slusa
ja san, pape, isti
jer san zivot kusa

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nesam ti ja tatko tol'ko da mi kukas! I nesam te zamocao, nego si mi danas vrlo neinspirativan, sto ne znaci da mi nece napra'is motiv za tanane psi-maltretmane. Mozes da mislis sta 'oces, ali ponekad mi bas fino legnes! Al - PONEKAD! Da li je tome razlog sto si anti-musicar.... ebem li ga, ce vidimo!

Jos jednom - NE OCAJAVAJ, zivot je dug!  :D Vidimo se ujutro oko pola pet, a?

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Hmm, a ako popijem ksalol, i ako si virtuelan i ako si realan necemo da se vidimo. Ako si virtuelan, suprimiracu te, ako si realan, ima da me obori ko zeca i spavacu u to vreme :) :) :)

Ostaj mi veseo, cio i debeo.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Fala ti na lepim zeljama: eto, za utehu - sve si pogodio... i cio sam i zdrav sam, a bogami i pomalko debeo. I varkaj se od ksaloli i ostali ovi.... kako se vikav... oni, bre... ma znas ti, stalno gi koristite.

:tbumb:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ajmo ajde, svi u nazad:

Sjecenje ili sijecenje, pitanje je bilo nekad, ali vise nije, prijatelju stari pozdravi je preko Sumadije i slepe mrene.

Ovo je pitanje za sve clanove ovog sajta, da li Skrmbatindzija kaze sjecenje ili sijecenje? Da Vas cujem.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Alo, klinac.... aj malo vise maste! Nesto si onemocao jutros? :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
piroman je napisao(la):
da li je moguce da ovaj covek ovako jebe, jer ejakulacijom si iz vernosti prao sanitarije, uskratili ti zivotinje, uskratili ti zene, pa si poceo da citas knjige pokvarene...

Prethodni stihovi NISU moje delo, kao ni svi stihovi upotrebljeni u dosadasnjim porukama. Vecina stihova dolazi iz knjige koju sam dobio za rodjenadan, koju je napisao klinicki hospitaliziovan zemunac, doj manji deo dolazi od raznih kant-autora exSFRJ. Ko prepozna iz koje je pesme koji stih, taj moze da ocekuje moj duboki respekt!
Gonji stihovi su izvodjeni od strane grupe sunshine koje je bila poprilično popularna medju domaćom publikom u drugoj polovini devedesetih. Stihovi su iz različitih pesama:
da li je moguce da ovaj covek ovako jebe-Bongo buda, Neću da se predam
jer ejakulacijom si iz vernosti prao sanitarije-Kremenko, S.H.G.T.M. (moja mi omiljena pesma)
uskratili ti zivotinje, uskratili ti zene, pa si poceo da citas knjige pokvarene...
- isto takodje kao i prethodni stihovi :D
Inače ko je Zemunac koga pominješ da je pisao one druge stihove ili bar daj naziv knjige?
P.S. Čujem da sunshine ponovo pravi koncerat u "Hali sportova" 14.02.08. :tbumb:
I malo si pogrešno citirao ove neke stihove ale nema veze :bleh:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ne bre, samo sam ih adaptirao da se bolje uklope. Ima tu jos raznih stihova, ali ih nisi preporznao brate Marvo :(

U svakom slucaju duboki respekt za tebe, ako zelis mogu da te ukljucim u moja erotska mastanja, kao znak zahvalnosti sto si se ukljucio u ovaj thread :) :) :)

Sekobinuzmicijo, ja samo poklusavam da odredim tvoju "nacionalnost" te te molim da zamislis sledecu situaciju. Stize zima, hladno je, nakupovao si 3 kubika dobrog drveta. Dovezli su ti drvo pred kucu, i sada trebas da angazujes majstore da ti iseku ta drva. Stizes u susednu ulicu i vidis dve kuce, na levoj pise sjecem drva, a na desnoj sijecem drva, u koju kucu ulazis da bi angazovao majstora za drva? Ja znam da ti mislsi da ja tebe zajebavam, ali ti najiskrenije kazem da je to na Altini test za odradjivanje "nacionalnosti" i da su se oko tih oglasa podelili. Tek kada utvrdim tvoju "nacionalanost" moci cu da presudim o tebi i da dam puno misljenje i preporuku.

Brate Marvo, nisi mi napisao sta ti mislis oko Skembicerijinog procesa usitnjavanja drva, kojom recju bi on to opisao?

Za zemunca cu da iskuliram, ali evo druge muze:

Član Gradskog veća za oblast kulture

Slobodan Pavićević

Slobodan Pavićević , književnik iz Kragujevca, rođen 1942. godine u Novom Milanovcu kod Kragujevca.

Dosad je objavio:

* Oktobarski soneti, pesme (1965)
    * Kamičak za kamen, pesme (1967)
    * Silikati cveta, pesme (1973)
    * ZOO na navijanje, pesme za decu (1977)
    * Magnetne oluje, pesme (1979)
    * Na dugi ljuljaška, pesme i bajke za decu (1981)
    * Miloje Pavlović, monografija
    * Sa Živomirom Spasićem, (1981)
    * Jesen u mašinskom parku, pesme za decu (1982)
    * Kragujevac, 21.stepen istočno od Griniča, poema (1982,1983) i na slovenačkom,
    * Radovi na putu, pesme (1984)
    * Šarulja mlekulja, slikovnica za decu (1984)
    * Krava i zlatna knjiga, slikovnica za decu (1985)
    * Ljubav druga desila se prva, pesme za decu (1989,1991,1992)
    * Izbor poezije za decu na makedonskom Edna džamlija, Dve džamlii (1989)
    * Otvoren prelom, pesme (1990)
    * Iz Srbije jabuka, pesme za decu (1991)
    * Paun pase, trava raste, dečje igre u Srba (1993)
    * Jesen 1999, poema (1999)
    * Led u jaruzi, izbor rodoljubnih pesama (2000)

Njegovi tekstovi igrani su u pozorištu: Ljudska koža (1975), Svetozar (1976).

Zastupljen je u više antologija i zbornika poezije, a pesme su mu prevođene na strane jezike. Kao urednik i priređivač potpisao je znatan broj knjiga. Dobitnik je nagrade lista "Mladost" za dramu 1968, nagrade KPZ Kragujevca (1974, 1982) "Stražilovo" 1983, "Neven" 1994. nagrade Zmajevih dečjih igara (1997) i "Odziva Filipu Višnjiću" (2000). Bavio se novinarstvom u omladinskoj i studentskoj štampi, saradnik Novosti i brojnih časopisa. Utemeljivač je i višegodišnji rukovodilac izdavačke delatnosti pri kragujevačkoj "Svetlosti" i glavni i odgovorni urednik časopisa za književnost, umetnost i kulturu. Urednik je u izdavačkoj kući "Jefimija".

SlobodanPavicevic.jpg

Knjiga se vabi: Radovi na putu, autora Slobodana Pavicevica. Evo i nekoliko pesmica:

Kardanski krst na Balkanu

Carnex jetrene pastete maze treci talas
jetra se jos necija hladi u svracijem kljunu
pred zoru turisticki vodic nikako da sredis spiskove
otisli na benzinsku pupu a nisu se vratili golgeteri
na kardanskim krstovima trazi njihova imena
idu u brda po borovnicu i mleko
Marko K. u fluorescentnom odelu
asfaltira rupe i svoje oranje na deonici iz narodne pesme
pije jagodinsko pivo kao vruc vetar
preko pune linije gleda u brda
radove na putu, iako propisno obelezene
nevidi BMW guslar
vec je sedam puta pregazen
sva su mu rebra po narodu
zali se majka Jevrosima hirurzima
na carini

Znakovi pored auto puta
u bolnickom krugu crni kvardat
podeljen na nXn kvadratica
ledenih kockica velike propusne moci
iz kojih strce nosevi usecerenih odiseja
ti vozis pesak sa Morave
sleper prolazi kroz taj gustis
dok pregrejava ti se telo u  kabini
na njegovim temenima raste po jedno drvo listopadno
kao bocni zmigavci drvo A drbo B drvo C drvo D
cija bi senka ABCD geometrijska koza cediljke
mogla biti olupina jos vruceg autobusa
kvadratura bolnickog kruga
veverica koja u cik-cak prelazi put a ti
zaobilazis krivulju njenog repa cupajuci kolobrane zigova
ali o otme kasnije kada izvedes psa u setnju
psi zapisavaju drvece
zato se u mrtvacnicama ne trosi hrana i mrtvac nema senku

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Joj Pirke zbuniJo si me skroz sa ovim zajebavancijama siječe i sječe. Ja jes' da sam 1/4 Bosanac al sad da me pitaš kako se kaže u rodnom selu moje babe nebih imao pojma. Ne razumem kakve veze Altina (deo Zemuna sem ako ne postoji još koja) ima sa tim ali dobro de.  ???
Hvala na opširnoj informaciji u vezi dotičnog gospodina pesnika :hammer:
A za Zemunca daj na PM mada nešto mislim da mogu da predpostavim ko je  ;) :D

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
piroman je napisao(la):
Sekobinuzmicijo, ja samo poklusavam da odredim tvoju "nacionalnost", te te molim da zamislis sledecu situaciju.
:D :D :D
Kako mislis da mi na osnovu dijalekata odredis 'NACIONALNOST'  kad svoj maternji jezik ne poznajes: obrati paznju na sugestije gore, to mi je sasvim dovoljno da ustvrdim da NIJESI kvalifikovan po toj pitanje. Dalje, od kad se nacionalnost, kao vrlo diskutabilna kategorija odredjuje govorom i izgovorom? Zamisli da sam rodjen u Bihacu, da mi je otac Crnogorac, ciji je otac Hercegovac, a majka iz Licke Zagore? Zamisli da mi je mati rodjena u Bjelovaru, od oca Istranina i majke iz okolice Banje Luke? Pa onda zamisli da sam rastao, ziveo i radio u Nisu, a svake godine isao kod baba i dedova. De mi to definisi, ociju ti, pa da nastavimo dalje. Zar mislis da je svako crnce koje je sedamdesetih godina rodjeno u Vrscu, genetski iz Zambije - Srpce?

piroman je napisao(la):
Stize zima, hladno je, nakupovao si 3 kubika dobrog drveta. Dovezli su ti drvo pred kucu, i sada trebas da angazujes majstore da ti iseku ta drva. Stizes u susednu ulicu i vidis dve kuce, na levoj pise sjecem drva, a na desnoj sijecem drva, u koju kucu ulazis da bi angazovao majstora za drva?

Vec ti rekoh da imam parno grijanje, no hajd redom:

Ako su drva dobra, ne bih kupio samo tri metra, kupio bih vise. :D

Dalje, glagol "trebati" u srpskom jeziku (za novohrvatski to ne vazi) je glagol bezlicne prirode (ako znas sta je to... isto kao "morati"). Znaci ne kaze se "ti trebas" nego "ti, ja, on, mi, oni... TREBA". A potrazio bih majstora Bosanca, oni su verzirani po pitanju drva. E, sad ti nasluti u kojoj kuci zivi Bosanac!  :D

piroman je napisao(la):
Ja znam da ti mislsi da ja tebe zajebavam

Ne mislim, ja mislim da ti mene POKUSAVAS da zajebavas.... al', sta sad da se radi!

piroman je napisao(la):
...ali ti najiskrenije kazem da je to na Altini test za odradjivanje "nacionalnosti" i da su se oko tih oglasa podelili.
Prvo, nemam ideju sta je to Altina, drugo - nacionalnost se odredjuje ili priznaje na sasvim drugim organima i nacinima, a onda ne razumem kakve "te oglase" pominjes....

piroman je napisao(la):
Tek kada utvrdim tvoju "nacionalanost" moci cu da presudim o tebi i da dam puno misljenje i preporuku.

Nit me zanima bila kakva tvoja presuda o meni (pazi: presuda?), nit me zanima tvoje misljenje a jos manje preporuka... Kakva preporuka? Kome? Cemu?  :'(

Jel ti ovo dosta da malo razmisljas za vikend??? :bleh:

Pazi, na osnovu svega ovoga opet mozes "da mi presudis, doneses i das puno misljenje i preporuku". Jebiga, cak je i najgore resenje - resenje!

Aj sad, idi bacaj voblere i juri stuke!  :D

Vrh Dno