moja prica ce se najvise svideti verovatno mixu,
bio sam klinac kraj osnovne,mozda prva srednje, tada sam jos uvek voleo da idem po dzunglama krak morave i jurim kojekakve ptice i zeceve, naravno u zbunju negde steknem stap i vobler na njemu pa pecam kasnije klena. i tako jednog dana pecajuci u donjoj gorevnici posle gomile sitnih gurkanja varke vidim lika kako mase, sa nase strane je plicak i unutrasnji deo krivine a sa druge strane je malo veca dubina tok vrbe nad vodom, odlozim svoj stap i sa obale gledam sta radi covek, jednog za drugim vadi glavonje od min pola kila pa sve do kila, kao da u ribnjaku peca, posmatrao sam ga i uzivao,kad je izasao cuvarka puna, pitam ga nasta on mi pokaze neke cupave udice, apsolutno mi nije bio jasan klen, ja nemogu na imitaciju ribice a covek ga odvali na nesto cupavo i nikakvo.
prica druga je slicna, malo iznad cacka, sad vec pokojni Dragan brica je mahao i opet odvaljivanje klenova, ovi su sitniji malo ali ih je gomila, hvata i pusta sitnije vece uzima....upoznam se sa covekom on mi malo objasni kako i sta, ja se nalozim,kupim od njega prvi musicar neki silstar composite #7 nisam ni znao da je prejak, pocnem da masem, prvo su se beovice zaletale,ali me je fasciniralo kak cak i nji perfektno osetim na stapu, prve klenove koje sam lovio sam redovno zamarao sa suprotne strane od mesta udarca jer su redovno leteli u kontri meni iza ledja

, jbga tippet od 0.20mm nece da pukne, kasnije me komsija,odlican musicar Nes nauci nekim forama u mahanju, haul.... i od tada ne prestajem,a i odgovoran sam za jos par musicara u gradu