ZVEZDA

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
au jbt ali ste se raskokodakali ...ma sta su ti godine apstinencije pa posle 20god nesto osvojili i odmah u sav glas....hahahahahahaaaaaa.....mi smo za vas u najmanju ruku institucija.....jahali smo vas 20god u vaterpolu 10 god jasemo u kosarci ,ove godine pokupiste mrvice sa stola zahvaljujuci gore pomenutom (usne vrele kao zar) i sad ste vi preko noci postali vaterpolo sila....svi u rupu nazad do jednog da ne radi grobarska lopata.....

Prilozi

• lopata.jpg
    lopata.jpg
    4,9 KB · Pregleda: 114

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mene samo zanima subota 19:30 i nista vise. Neocekivano nam se ukazala prilika da se borimo za titulu sto nosi ogroman pritisak. Igraju dva podjednako losa tima pa ne ocekujem neku lepu utakmicu. Ali preveliki ulog nosi veliku tenziju. Izludecu ako izgubimo jer imamo nevidjenu priliku da odskocimo sa dna vec prve godine mandata nove i ozbiljnije uprave. Medjutim ako ne uspemo necu biti razocaran jer je vec vidjeno da groblje od sledece sezone nema vise sta da trazi u fudbalu. Stvari polako dolaze na svoje mesto i uspavani div se budi. Previse su nas kostale prethodne uprave, skoro 50mil evra.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Auuuuuuuuu Boki kakav si kao Anđus  :D :D :yeswink:
Neka fala svim upravama u poslednjih 20 godina....đubrad do đubreta....a ovi novi su ista bagra, jedino ovi glodari preko puta ih se plaše pa što reče naš kolega iz suprotnog tabora, basketaš gegula sa ovim izvikanim frazama sad počeo i živinu da pominje....Šta je bre ovo, čas biologije, prpa aaaaaaa??????????
Vidiš Boki mene interesuju svi sportovi u kojima učestvuje Crvena Zvezda, interesuje me uspeh svih ekipa i pojedinaca CZ-a...fuca mi je poslednja rupa na svirali, nije bila ali je sada njen status kod mene takav.Radujem se ovom uspehhu vatarpolista kao malo dete jer znam kakav je rad i trud potreban da se postane vrhunski igrač a budeš plaćen kao najgori fudbaler iz naše druge fudbalske lige.
Što kaže"načitani kolega"gegula 20 godina....tako je , istina...e sad pošto je to sve što zna o vaterpolu u Srbiji i šire, hokeju, odbojci, tenisu, stonom tenisu, boksu itd....dalja priča na ovu temu je potpuno nepotrebna!!!
Računaju se uspesi i boduju se pobednici, samo šampioni....a ove godine, Crvena Zvezda je osvojila duplu krunu u odbojci, vaterpolu...ZA SADA  :)
Baket, uzet je KUP...idemo dalje....ćeraćemo se još  :hammer: :hammer: :hammer: :nowink: :tbumb:
pozzzzzzzzzzzzzzzzz....kisssi,kissi  :D :bye:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
šta bre kissi,kissi,rekao bih da ćemo vas polupati u subotu,al ne smem,ako izgubimo necu smeti na open da dodjem. a sto se tice basketa,e tu smo vas polupali bas kad je trebalo,a i opet cemo,to bar znamo. a ovaj kissi,kissi,sta uradi evropa od onakvog čoveka,mrš tamo mrčo.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
pera je napisao(la):
šta bre kissi,kissi,rekao bih da ćemo vas polupati u subotu,al ne smem,ako izgubimo necu smeti na open da dodjem. a sto se tice basketa,e tu smo vas polupali bas kad je trebalo,a i opet cemo,to bar znamo. a ovaj kissi,kissi,sta uradi evropa od onakvog čoveka,mrš tamo mrčo.

Eto ti sad, čim je frka ajs se šibamo...i odma černogorsko porijeklo!!!!Odma na akcenat bacateeeeeeee....ma eno i onaj nenormalni Bora Čorba kenja da će da vas odvalimo, alkos, al nikad se nezna  :bleh: :bleh: :bleh:
čačani su to....Lazar  :nowink:
Ma MI SMO CIGANI, NAJAČI SMO NAJAČI!!!!!  :bleh: :bleh: :bleh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Pripreme za derbi  :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hFKCirSJCXQ[/youtube]

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
ja bih stvarno hteo da se preganjam sa vama,ali mi se fudbal ogadio,domaci i reprezentativni,da ne mogu sebe da nateram. e sad sto se tice kosarke tu je sasvim druga stvar. ŠAMPIONI,i tako godinama

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Meni fudbal nema sanse da se ogadi. Bez obzira koliko los uvek gajim nadu. Mada razumem vas glodare da vam se ogadi. Sve kao imate, titule, ucesce u Evropi, prodajete igrace za dobre pare a opet ste kao FK u dubiozi totalnoj.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
pera je napisao(la):
ja bih stvarno hteo da se preganjam sa vama,ali mi se fudbal ogadio,domaci i reprezentativni,da ne mogu sebe da nateram. e sad sto se tice kosarke tu je sasvim druga stvar. ŠAMPIONI,i tako godinama

Kako je krenulo ogadće ti se i odbojka, vatrepolo, a bogami i košarka ti sve kiselija i kiselija ;)

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Imteresantna stvar da se grobarcici takvi radjaju, bez sanse da sami odluce za koga ce da navijaju. :yeswink:

Evo redom da se krene, svi di jednog u glas pijuchu "koja vasa titula u fudbalu", "pa '91 bio drugi sistem", "tad nisu ucestvovali italijani i englezi", bla bla, bla bla.
I kad bi po njihovom bilo, onda ta titula i evopskog i svetskog sampiona u fudbalu (eeeeej bre, u fudbalu!!!) bi bila pichkin dim.

A nesto nisam procitao da im je bilo ko osporavao titulu evropskog sampiona u kosarci.
Verovatno ogromna vecina njih ni ne zna kako im se zvalo to takmicenje te godine i koliko se razlikovao sistem takmicenja od danasnjeg.
Cinjenica je da mi ne komentarisemo, vec postujemo tu njihovu titulu i to je to. Ne zabadamo nos u tudje poslove.

Ali svuda na svetu postoje kompleksi, od raznih ovozemaljskih chudesa.
Umesto da svi grobarrrcici u potpisu ovde na forumu napisu "Hvala ti ZVEZDO jer si prvak sveta u najkomercijalnijem i najpracenijem sportu na planeti Zemlji, jer nas ne ponizavas previse, jer imam srece da mogu da te gledam, da udjem za 300 din na najveci stadion na Balkanu, da mogu uzivo da vidim Dzaju, a i kako izgleda pehar za prvaka Evrope...", odmah bre pocnu sa "mi dominiramo, mi gazimo, mi polupamo, ubijemo, koljemo, sisamo...".

Mojne bre bratanchici, pa znate da posle svakog poraza mi iskuliramo... a kod vas bude plakanje i zalopojke na sve strane.

Ajde grobishe moje malene sad u sebi jednom - CEO SEVER SADA SE VESELIIIIIIII ....

8)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Juče odvedem sina u prodavnicu sportske opreme da kupimo neki fudbalski dres.Već je krenuo sa loženjem,uveliko pika Pes na kompu,gledamo zajedno utakmice,treniramo u dvorištu.Pet i po mu je godina i luduje za fudbalom.Sve u svemu,dogovarasmo se mesec dana koji bi dres da nosi,u opticaju su bili Zlatanov,Mesijev,Ronaldinjov,C.Ronalda nije hteo,kaže da je šabanezi :yeswink:(ljubi ga tata).Kad uđosmo sve se šareni od ovih belosvetskih ekipa,meni se pomešalo.Kad on pita onog što radi da li ima dres Crvene Zvezde.Eh,kako mi je bilo komično,najverovatnije je čuo u obdaništu,mada,možda ga i deda truje neko vreme kad ode kod babe i njega za vikend.Na kraju kupismo zvezdin kompletan dres.Eno ga danas,u njemu je krenuo u vrtić :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Evo kako razmislja tipican navijac JSD glodari :D

franjevci.png

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Kukuuuuuuu pa ovaj kicRa priziva ponavljanje cuvene akcije iz kasnih 80-h sa kodnim nazivom"parangal" :)

Vrh Dno