Imteresantna stvar da se grobarcici takvi radjaju, bez sanse da sami odluce za koga ce da navijaju. :yeswink:
Evo redom da se krene, svi di jednog u glas pijuchu "koja vasa titula u fudbalu", "pa '91 bio drugi sistem", "tad nisu ucestvovali italijani i englezi", bla bla, bla bla.
I kad bi po njihovom bilo, onda ta titula i evopskog i svetskog sampiona u fudbalu (eeeeej bre, u fudbalu!!!) bi bila pichkin dim.
A nesto nisam procitao da im je bilo ko osporavao titulu evropskog sampiona u kosarci.
Verovatno ogromna vecina njih ni ne zna kako im se zvalo to takmicenje te godine i koliko se razlikovao sistem takmicenja od danasnjeg.
Cinjenica je da mi ne komentarisemo, vec postujemo tu njihovu titulu i to je to. Ne zabadamo nos u tudje poslove.
Ali svuda na svetu postoje kompleksi, od raznih ovozemaljskih chudesa.
Umesto da svi grobarrrcici u potpisu ovde na forumu napisu "Hvala ti ZVEZDO jer si prvak sveta u najkomercijalnijem i najpracenijem sportu na planeti Zemlji, jer nas ne ponizavas previse, jer imam srece da mogu da te gledam, da udjem za 300 din na najveci stadion na Balkanu, da mogu uzivo da vidim Dzaju, a i kako izgleda pehar za prvaka Evrope...", odmah bre pocnu sa "mi dominiramo, mi gazimo, mi polupamo, ubijemo, koljemo, sisamo...".
Mojne bre bratanchici, pa znate da posle svakog poraza mi iskuliramo... a kod vas bude plakanje i zalopojke na sve strane.
Ajde grobishe moje malene sad u sebi jednom - CEO SEVER SADA SE VESELIIIIIIII ....
8)