ZVEZDA

sicco

Junior member
Učlanjen(a)
19.05.2009.
Broj reagovanja
17
Molim te Simsone obavesti nas sta se to desava u Zvezdi posto vidimo da si upucen.
Mozda su se igrali "daj mi petaka'' pa Dzaja slucajno promasio i slozio krose u bradu Covica?????

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ne lupetaj i ti kad nemas pojma sta se desava u najvecem klubu na Balkanu. Bolje gledaj da udomis Djuru snajdera koji trazi gde da emigrira :bye:

hajde onda ti posto si izgleda "naguglovan" dobro za svaku temu na forumu da nam objasnis i u cigan mali sta se desava....

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Došao Vučić i naredio pomirenje ,eto šta se dešava u "najvećem klubu na balkanu"(samo ne znam u čemu je najveći osim u dugovima).
Elem ,ne treba se radovati tuđoj nesreći,ali ovo deluje smešno i tužno,a Džaje nema već par dana na poslu,što će reći da je pomirenje više nego uspelo.
Oterate Vesića i dovedete Čovića(isto sranje drugo pakovanje),prvi je pisao saopštenja ,a drugi doktorirao prodaju magle u "srcu srbije" .
Nema veze što ja nemam pojma šta se radi,ali vidim da ni oni koji su dovedeni da daju veštačko disanje Frankenštajnu ili da puštaju struju kroz njega da ustane ,ne znaju šta se radi.
Mislim na SD CZ u globalu.
Evo vidim u vaterpolu ste uzeli kup i više nemate za plate,a prošla su svega dva meseca od medijske halabuke pro formiranju tima,slično će biti i u basketu(malo duže će trajati,ali opet isto),a za fudbal ćemo videti.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://sportexpress.rs/cao-ledea-zvezda-ko-nekad-sa-pumom/

:hammer: :hammer: :hammer: :yeswink: :whistle: :smoke: :tbumb: :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
I šta vam to vredi,pa ne igraju dresovi,nego Mrva (živeli) i ostali  :bleh: :bleh: :bleh:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ahaaaaaa, niko nista...a vamo mi kao misevi, moreeeeeeeeee.....
Vaterpolo KUP!!!
Kosarka KUP!!!
Odbojka KUP!!!

Ajmo, ajde...svi u napad  :tbumb: :bleh: :nowink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
:'( kakva nagla klimatska promena u nisu danas. Mnogi pokisli a nigde kise a mene uni sunce  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ja danasnju utakmicu gledam kao nasu pobedu, velika je verovatnoca da ce najveci demagog u istoriji Srpskog fudbala konacno popiti otkaz

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
vodostaj na svim rekama drasticno skocio,najugrozeniji je jug srbije gde se nisava izlila i podavila cigane :hammer: :hammer: :hammer:

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
http://www.njuz.net/foto-njuz-fudbaleri-crvene-zvezde-proslavili-sestu-uzastopnu-godinu-bez-titule/

Vrh Dno