Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Heheheheheheheh......jes vala, al zato nemamo 50+ privatnih firmi koje valjaju sve od igle do lokomotive(oružja) preko SD patlidžan
A i računaju se samo pobednici!!!Vidju li ti Atletiko u subotu, džabe im cela sezona...i prvenstvo, sad su bili u finalu i nema ih narednih 20+leta..kraj!
Vidju,a oni u crveno belom ,a ovi drugi u dobro nam poznatim nijansama.
I šta to tebi Slaviša govori?
PS ,da ti pomognem,sam si dao odgovor na pitanje.
Jaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooookakve ste ložane Tii onaj na daaaaaalekom jugu sredozemlja
Jel se stvarno ložiš na ta sranja??Pa jeli,u koju se boju prvo farbaju jaja za Uskrs P koja je boja ljubavi, vina..pa koja je to zvezdica na vašeg grbu,koje je boje
A sad kad smo kod širenja vidika, viđu li ti jučesunce na stadionu Marakana u Beogradu nam lepom...pala i golotinja,poskidao se i Jug ceo
Gotovi ste!!!Skroz...sad će i Tole da gekne od jeseni i ondaK ste naši!!!Nema sudijske org. na vašim plećima( mada smo njih skinuli još ovog proleća)...ostaje samo da rasteramo te Ružiće i slične jebivetre i KRAJ
E tad nek bolji pobedi na zelenom terenu...sudije iz Evrope da se uvezu i udri!!!Kao u Rusiji pre nekoliko leta..
p.s. neko mi prosuo kokišku po tastaturi...sve mi ulepljeno, nanu im njinu...a i na onomFb-ku me ubi Cope saslikama Devojačkog vira
Slušajte vas dvojica...ođe je mesto za "ostalo" i tako se i ponašajte
Ja sa ženama radim "one"lepe stvari...učimoi i sva slova azbuke ako smo ranije samo alfabet naučili,miiiiiiiiiiislim bilo je slučajeva
nego ,bese poucna emisija kod ivana ivanovica...bajkovic i kompanija...lepo se ismejah..bajke je obrazovan isto onoliko koliko dobro izgleda kao pojava