ZVEZDA

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Baki-Pa je napisao(la):
Fudbal se igra 90 minuta. Fantastična igra u drugom poluvremenu. Bićemo prvaci.  :yeswink:

Nisi u pravu Baki, igra je bila ista i u prvom i u drugom. To sto je njima od 3 suta uslo 2 je neka druga prica. Posed lopte u prvom 78:22% za nas 11:3 sutevi, 7:1 korneri

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Odbrama noje uigrana....al izgleda da napokon mozemo da damo vise golova nego sto primimo na utakmici...Like, Like..

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Blago vama. Juce tvorzic garantuje titulu a dans se ovi njegovi sklanjaju od lopte da mu ne kvare premijeru

svaka cast

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pazi ja znam da vi glodarcici pricate kako je namesteno i da smo dobili sa 1:0, tako da jebe mi se sta vise pricate. I onako ste kolektivno  :hammer: :hammer: da ne kazem sta.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
PROTA71 je napisao(la):
Odbrama noje uigrana....al izgleda da napokon mozemo da damo vise golova nego sto primimo na utakmici...Like, Like..

Odbrana nece moci skoro ni da se uigra sve dok desnog beka igra Cvetkovic a stopera spori Rendulic. A kad ti protivnik igra na kontre valalo bi imati makar jednog brzog stopera. Mi to nemamo. Ali imamo konacno centasut u Dzajinom stilu sa leve strane.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
Pazi ja znam da vi glodarcici pricate kako je namesteno i da smo dobili sa 1:0, tako da jebe mi se sta vise pricate. I onako ste kolektivno  :hammer: :hammer: da ne kazem sta.
1:0 i nije opasno,ali 2:0 u prvom poluvremenu,u drugom 6 golova,utakmica dolazi iz 1-2,plus na to izlaze 7+ golova,pokrenula se istraga,primecene enormne uplate na mec Ofk-Zvezda,sad cete cigani konacno u drugu ligu kao Juve nekad,pa posle budite prvaci sa Radnikom iz Surdulice !  :bleh: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma lupeta bre dete Baki, ne uzbudjuj se vidis da nema pojma ni da je Radnik iz Surdulice prvoligas.

Sent from my HTC One using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A to oko kladionica Baki, nadam se da znas kako one funkcionisu, umrezene i cim su neke nelogicne i enormne uplate na jednu tekmu ona se zatvara i izbacuje. Zamisli kakav je Terza madjija kad sjebe sve kladionice i rasturi im strukturu :hammer: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Enormne uplate na nasu Ligu ili ti utakmice nase lige su vec dugo vremena zabranjene....prosto nema tacnosti u tim informacijama.
Postoji uzivo kladjenje ali toga van drzave Srbije NEMA na utakmice svih sportova lige Srbije.
Radnik iz Surdulice gostovao Spartaku i bili krompiri, gledao na TV-u...ima neki moj imenjak, brije kao Sveti Ilija..

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ma lupeta bre dete Baki, ne uzbudjuj se vidis da nema pojma ni da je Radnik iz Surdulice prvoligas.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Znam da je Radnik prvoligas bre,ali vidis kaze Prota da su krompiri,jbg sad svako moze u prvu ligu da udje samo ako podmaze Toleta,jel da :)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
A to oko kladionica Baki, nadam se da znas kako one funkcionisu, umrezene i cim su neke nelogicne i enormne uplate na jednu tekmu ona se zatvara i izbacuje. Zamisli kakav je Terza madjija kad sjebe sve kladionice i rasturi im strukturu :hammer: :hammer:
To je u situacijama kad se na jednu utakmicu igra jedan isti fix,da kazem recimo 1-2,i onda se taj fix stopira,te se ne moze odigrati vise iz 1-2,ali zato moze 7+,tako da Boki,obrni okreni,necu ja da pametujem nesto,videli su ti sto su trebali da vide,sad cekajte sta ce da bude,daj boze da ne odete u drugu ligu,ali...bice gadno,a i ajde iskreno,onaj Ofk-ov golman,kao da se bacao u bazen a ne na travu,tako je leprsao na svaki zvezdin napad,radili su ga kao da je invalid na minskom polju,ni tamo,ni ovamo  :lol:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
black panther je napisao(la):
Konkretno Beograd,ali pogotovu Makedonija,Bosna i ostale zemlje okruga :)
A koje to kladionice, koje to enone uplate????
Gluposti...
Kao sto rekoh moze ziva igra ali tu ima ogranicenja uplate i operateri imaju vrlo precizna upustva za prijem kladjenja...kvote se u svakoj sekundi menjaju tako da je greska svedena na minimum..
Nebi iza svakog coska nas cekala ekspozitura neke banke ili uplatno mesto kladionice...
E sad ajd da uzmem u obzir i da postoji neka NN kladionica, neozbiljna i neorganizivana...vise nece postojati, a gazda, ako nije fiktivan...u slucaju neispunjavanja obaveza pra poveriocima, bice gepekovan..
Bosna i
Makedonija...nisu ozbiljne kladionicarske destinacije..smesno.

Vrh Dno