ZVEZDA

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Da se ne lazemo,namesta i Partizan,ali slabije ovo je mnooogo providno!
Kod mene u kraju zivi Mihajlovic,bivsi trener Rabotnickog iz Makedonije,covek dodje na tekmu i kaze svojima danas gubimo,sutra pobedjujemo,bla bla,i evo ga covek na mardelju vec 3 godine  :D
Ali to kockanje je toliko napredovalo da je to strasno...
ako laze crni macor ne laze blic  :yeswink:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/276033/Sumnjiv-cudesan-preokret-UEFA-istrazuje-Zvezdinu-pobedu

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ok, kad budes imao neku ozbiljniju inf.....a Ja imam, jer imam prijatelje u dve najvece na Balkanu kladionice...i samo malo edukacije, lova se uzima u Africi, Aziji...tamo je kocka..i na Ligi Sampiona..sve ostalo je smesno, sitno,.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Ma Bljuc je poznat kao objektivan medij, daj bre ne lupaj vise molim te. Ne namesta se mec ovako, ne krece Drazic u mesanje Zvezdine odbrane i namerno promasuje gol na pocetku drugog poluvremena, ne odbija se namerno lopta od igraca u kaznenom pa ulazi u mrezu, jesi ti bre uopste gledao utakmicu da bi takve stvari lupetao? Mi smo bre razvalili OFK od pocetka do kraja bre ne bulazni vise, oducili ih od fudbala. I to je sasvim normalno jer OFK nije mogla da registruje pojacanja i na terenu im bila deca. Sasvim logican preokret samo u rezultatskom smislu, u svakom normalnom trebalo je da bude 8:1 za nas. Verovatno smo namestili i protiv Tbilisija kad je u poluvremenu na Marakani bilo 2:1 za njih a zavrsilo se 5:2 za nas. Nama bre svaki napad bila sansa za gol imali smo ih 30 i kusur.

Glodarcici pomrese, ej udarna igla im onaj "posteni" Vucelic, kako bre uopste ima obraza da prica o nekom postenju.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
black panther je napisao(la):
Znam da je Radnik prvoligas bre,ali vidis kaze Prota da su krompiri,jbg sad svako moze u prvu ligu da udje samo ako podmaze Toleta,jel da :)

Dete nisu oni krompiri nego rezultat 0:0

vasilij zajcev

Junior member
Učlanjen(a)
10.03.2014.
Broj reagovanja
0
U svetu se u kladionicama obrne desetine milijardi evra, a namesta se na najrazličitije mogucenačine pa i ovaj. Nisam pristrasan ni Zvezdi ni Partizanu, Voša je moj klub, ali da se namesta namesta se.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Tole (matori šišmiš), je sam sebi iskopao raku. Došlo je vreme za naplatu.  :yeswink:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ajd još malo zaHebancije....
Austrijski Kup...17.07.2015......Parndorf-LASK 2:7....ali poluvreme 2:1  :tbumb:...iz keca u dvojku, prvo 2+,3+, drugo 2+, 3+,4+,5+,7+..
To je nameštena utakmica...i tu je para uletela po Evropi, a ovo naše nema veze sa muvanjem..nema tu love!!
Inače slobodno savet za sve zainteresovane...Arsenal, Čelzi, PSV, Ajaks i Real...slobodno pratite i igrajte prelaz 1-2.2-1 u zavisnosti dali su gosti ili domaćini. Dolazi u prvenstvu, LŠ itd 100%.
A sad adio..

p.s. savet gratis...ako dodje pare nek se u priboru potroše  :hammer: :hammer: :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Baki-Pa je napisao(la):
Tole (matori šišmiš), je sam sebi iskopao raku. Došlo je vreme za naplatu.  :yeswink:
Pa i realno je da ode valjda uzegla se stolica od sedenja,dosta je bilo  :yeswink:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
simpson H je napisao(la):
Dete nisu oni krompiri nego rezultat 0:0
Dobro DEDA Boki,veciti ispravljacu nesvesnih gresaka mladjanih momaka,rezultat je 0:0 krompir,znam za to,desi se nekad i mi da trokiramo,jebiga 40+ napolje nemoz se misli mozak pregrejao  :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Pa i realno je da ode valjda uzegla se stolica od sedenja,dosta je bilo  :yeswink:

Ne bih se tome radovao na vašem mestu. Natrpao vam je u bulju više nego što može da stane.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Znam Baki brate,ali jebiga reprezentaciju jebe,a meni je draze kad reprezentacija igra u pravom svetlu,no da gledam kako se mali Partizan ili mala Zvezda muce sa Dila Gori-jem,ili Kairatom...
Uostalom,na kraju krajeva,jebe mi se i za Zvezdu,i za Partizan,nema nista od fudbala....
Odo ja na pecanje,to je prava stvar.
Aj cao!  :bye:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ma Bljuc je poznat kao objektivan medij, daj bre ne lupaj vise molim te. Ne namesta se mec ovako, ne krece Drazic u mesanje Zvezdine odbrane i namerno promasuje gol na pocetku drugog poluvremena, ne odbija se namerno lopta od igraca u kaznenom pa ulazi u mrezu, jesi ti bre uopste gledao utakmicu da bi takve stvari lupetao? Mi smo bre razvalili OFK od pocetka do kraja bre ne bulazni vise, oducili ih od fudbala. I to je sasvim normalno jer OFK nije mogla da registruje pojacanja i na terenu im bila deca. Sasvim logican preokret samo u rezultatskom smislu, u svakom normalnom trebalo je da bude 8:1 za nas. Verovatno smo namestili i protiv Tbilisija kad je u poluvremenu na Marakani bilo 2:1 za njih a zavrsilo se 5:2 za nas. Nama bre svaki napad bila sansa za gol imali smo ih 30 i kusur.

Glodarcici pomrese, ej udarna igla im onaj "posteni" Vucelic, kako bre uopste ima obraza da prica o nekom postenju.

Ma svi su protiv zvezde eno i ilijovski iz novosti isto napisao kakva je tobrula i kako je u prvom pol u zvezdinoj odbrani duvala promaja a ofk igrao i onda odjednom sve kontra. A i sapic vam je objasnio pojam za sramotu ili je mozda i on za toleta? Do tada vi samo slusajte tvorzica kako mu je Partizan kriv za 64.000.000 evra duga,smejurija a jos veca smejurija je navodni sadasnji dug od 39.000.000 e ra. To znaci da su vratili 25.000.000 e ra za tri godi e uz dovodjenje buljuka novih igraca a bez prodaje ijednog za pristojne pare. Samo vi verujte njemu i proklinjite sudbu kletu i toleta,a to sto je kroz tu zvezdu u zadnjih nekoliko god prosao i kurta i murta kao na stajgi i svi se ogrebali za neki evro to nije bitno bitno je da je Partizan vama kriv za sve. Ako vam je tako lakse nek tako i bude.
ne mogu kairatu da za 180 min daju gol osim iz penala i sad treba skrenuti paznju sa toga  a kako drugacije nego povikom drzte lopova. LOPOVI  i to pod poternicom to pricaju,pa.pun mi je kurac vise takvog postenja zato i jeste ovako kako je . Ja i dalje mislim svojom glavom a i vidim neke stvari pa nema.potrebe niko da mi objasnjava sta sam video ili cuo. A fudbal me ne zanima pa cak ni liga sampiona

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Vidim i ja svojim ocima vasih 7 titula, vidim i finale kupa protiv Vose, vidim i prvo kolo protiv N.Pazara, vidim i Vukadinovica iz Metalca, vidim i Vozdovac, vidim i Vucelica prepostenog Mirinu podguznu muvu, Vidim i docek Teleta rosavog na JNA, ma sve se vidi :hammer:

I ne mlati za 64mil. 'leba ti, jesi bankar ali bas toliki nisi :hammer:

A to sto te vise zanima lastish nego fudbal, je posebna prica :p

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Vidim i ja svojim ocima vasih 7 titula, vidim i finale kupa protiv Vose, vidim i prvo kolo protiv N.Pazara, vidim i Vukadinovica iz Metalca, vidim i Vozdovac, vidim i Vucelica prepostenog Mirinu podguznu muvu, Vidim i docek Teleta rosavog na JNA, ma sve se vidi :hammer:

I ne mlati za 64mil. 'leba ti, jesi bankar ali bas toliki nisi :hammer:

A to sto te vise zanima lastish nego fudbal, je posebna prica :p

ako kradju pravdas drugom kradjom ok ,o 64.000.000 je vas preposteni covic pricao kad je pobegao glavom bez  obzira iz pecurkane. Za tih sedam godina na 18  derbija ste dali 9 golova imali 6 penala i jednom pobedili 3:2  i 1:0 mozda jos koji put al se stvarno ne secam bilo je i da naderbiju niste sutnuli na gol i opet drugi kriv . To je ok zabiti glavu u pesak i kukati na toleta,nemam nista protiv ali necu da citam tvorziceve,kokezine i toncijeve bljuvoti e kako susvi lopovi a oni mukice olicenje postenja. Jebes ti takvu zemlju,
koja Bosne nema :)

Vrh Dno