simpson H je napisao(la):
A sta si dobio sto si uopste stavio krila? Mislim ako je o lovnosti rec, lovi i ona bez krila sasvim odlicno. Sa sirim krilima (boljim izborom pera) bi dobio lepsu imitaciju, nista sustinski vec samo da bi rekao da je imitacija perfektna. Uostalom zasto ne pitas onog ko te ucio da vezes te musice, isto ce ti reci.
Znaci ako neko kaze "ne moze lepse", ja mu odgovorim da moze lepse i kazem zasto. A hoces ti da potvrdis da ne moze lepse?
Zaista ne znam zasto ovako reagujes na pitanje koje sam ti postavio: “Sta bi se dobilo montiranje sirih krila na ovoj musici?Na ovo pitanja ti postavljas 3 pitanja u svom odgovoru..?!A tvoj odgovor je: “Sa sirim krilima (boljim izborom pera) bi dobio lepsu imitaciju, nista sustinski vec samo da bi rekao da je imitacija perfektna.”
Ali za koga perfektna za tebe Bojane ili za ribu?Da lovice ona i bez krila ,lovice i bez braon nogica,ali ces onda reci: ne,to nije adams,zna se sta je adams ..Ovo stavi u jednodnevnice..!Pa zasto onda stavljamo krila ako ce loviti bez istih,nas hir, visak dobrih pera u steku koje nam ne trebaju pa mozemo da ih trosimo olako.
Ko je mene ucio,uci i i dalje uci da vezujem je moja stvar ,a NE TVOJA Bojane,ali nije taj neko rekao da bi trebao da stavim druga krila ovde,vec si to rekao ti (mada znam da bi i on rekao

..)
Jos jedna stvar, od gustih nogu se 75 % krila ne vide iz svog korena,tako da se vide sami vrhovi,zasto ih stavljamo,mozda zbog te siluete da iznad nogu ima manja “kupola” ,koja imitira krila na musici.
Tvoje zadnje pitanje: “ da li moze lepse” ..,mozda…pokazi mi..?
Veliki pozdrav Bojane..
Marko.