eeeee da....dobro cu upamtiti ovaj dan......planiran izlazak u zoru,na vodi oko 10 sati.....vec vidjeno.......nista cudno.
na mstu gde sam zeleo da bacam,vec se bio nacrtao neki pampuras i samo je mrmljao nesto.....na moje dobar dan,samo je odmahivao glavom,kao da ga je mrzelo da prica.....rece kako nista ne radi i da ce baciti stapove......ja sam se nameracio na stuku i krenuo sam sa bacanjem clousera......strimerisanje mi ubrzo prekide pogled na sarana od blizu kilo,mozda i vise...tiho sam posmatrao ribu....riljala je u samom plicaku....ma jebes stuke sad!inace ne volim transferovanja,ali munjevito sam nabacio gamarusa na tipet,prikrao se jos malo i bacio....riba se malo pomerila,taman toliko da joj gamarus ocese ledjno peraje....cim se ovo desilo,zbrisala je u dubinu......steta.trazim dalje i nailazim na jata crvenorepih i tu pocinje zurka....posle desetak omanjih komada,uocavam neku drugaciju siluetu...ma nije moguce..baba!!solidna bbuska suncala se medju travom....gamarus joj se prisunjao pored,ne ostavljajuci mnogo vremena za razmisljanje....cap!tu je!lepa borbica i prva babuska na vestacku muvu je tu!jos par babuski i dan je kompletan.....zesce sam se navukao na ovo!
kacim slike kasnije..pozz!!!