Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sale, krajnje je vreme da probaš bambulu. Gostovaćeš u Nišu i koristiti samo nju, kada dođe bambula-time. Lepo ćeš se provesti, a ovakve čupave muve ćeš svrstati u neku drugu kategoriju .
Pozdrav svima ! Moram da priznam da me je ova tema baš zainteresovala ! Baš sam našao puno korisnih saveta ! Pokušaću i ja da naprvim neke bambule ! Mušičarim vec par godina kad god mi slobodno vreme to dozvoli ! Odskora radim u ribolovačkoj radnji MILO SHOP pa sam počeo dosta ljudi da srećem koji su strastveni mušičari i koji su me i uputili na ovaj sajt i forum ! EXTRA FORUM EXTRA TEME
Foxe, zaboravio si za ovu zutu bambulu ili bambulosu da naglasis da je specificna i malo drugacija od ostalih bambula-kako si sam reko: krila su joj od srnece dlake, a nogice su udabirane dlacice zeca(samo one duze-osje)
A po onim tvojim se vidi da ces puniti ceger ovog leta :yeswink:
Kuzmasine mislim da nema potrebe zalaziti u detalje ipak postoji ona nasa krilatica(SRPSKA) koja glasi ovako
"Male tajne VELIKIH MAJSTORA")
QQ ovako kad iznenadim samog sebe a ostanem ziv nista lepse :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nema nikakih tajni, samo je potrebno da proradi masta. sa ovako (naizgled prostom) muvom svasta se moze uraditi lepo i korisno, iako neki ne misle tako. Kome su kutije ili fijoke pune materijala za izradu muva, bambulu mogu nadograditi prema svojim zeljama i prilagoditi svojim potrebama. Na istu muvu odlicno lega i pero jarebice, isperci fazana, pauna, sintetickih materijala. Sto da ne , cak su i mnogo poznatije i popularnije svetske imitacije dozivele iks preobrazaja kroz vekove.......... Nadam se da se autor nece naljutiti
Juce sam konacno vezao(lepio)bambule.Ovo su po mom sudu 3 najbolje koje sam uspeo da napravim,par njih sam isfusherisao.Jedva cekam da ih probam za protfisa,a moze i za bucova.
Jedva čekam rezultate lova jaza, bucova, crvenperke i klena na Dunavu. Verujem da će, u pravo vreme, biti odličan mamac. Takođe, preporučujem i lipljenašima da za ovu sezonu pripreme bambule na udicama 20-14.