BAMBULA!!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sale, krajnje je vreme da probaš bambulu. Gostovaćeš u Nišu i koristiti samo nju, kada dođe bambula-time. Lepo ćeš se provesti, a ovakve čupave muve ćeš svrstati u neku drugu kategoriju  ;).

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Dare,pici na pm kada su ovakve poruke u pitanju..
--POZDRAV--

ribarche

Junior member
Učlanjen(a)
05.02.2008.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima ! Moram da priznam da me je ova tema baš zainteresovala ! Baš sam našao puno korisnih saveta ! Pokušaću i ja da naprvim neke bambule ! Mušičarim vec par godina kad god mi slobodno vreme to dozvoli ! Odskora radim u ribolovačkoj radnji MILO SHOP pa sam počeo dosta ljudi da srećem koji su strastveni mušičari i koji su me i uputili na ovaj sajt i forum ! EXTRA FORUM EXTRA TEME  :tbumb:

Z

Zakula

Guest
Pozdrav Ribarche,dobrodoshao na forum!

Samo pravi bambule i spremi se za letnji hard core flyfishing!

Pozz,

Mr.Zakula

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Evo jedne osice itekako ubitacne i poznate Nisavskim,Timockim i toplickim klenovima....
Aplauz za moderatora :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Foxe, zaboravio si za ovu zutu bambulu ili bambulosu da naglasis da je specificna i malo drugacija od ostalih bambula-kako si sam reko: krila su joj od srnece dlake, a nogice su udabirane dlacice zeca(samo one duze-osje)
A po onim tvojim se vidi da ces puniti ceger ovog leta :yeswink:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Kuzmasine mislim da nema potrebe zalaziti u detalje ipak postoji ona nasa krilatica(SRPSKA) koja glasi ovako
"Male tajne VELIKIH MAJSTORA")
QQ ovako kad iznenadim samog sebe a ostanem ziv nista lepse  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
;)
nema nikakih tajni, samo je potrebno da proradi masta. sa ovako (naizgled prostom) muvom svasta se moze uraditi lepo i korisno, iako neki ne misle tako. Kome su kutije ili fijoke pune materijala za izradu muva, bambulu mogu nadograditi prema svojim zeljama i prilagoditi svojim potrebama. Na istu muvu odlicno lega i pero jarebice, isperci fazana, pauna, sintetickih materijala. Sto da ne , cak su i mnogo poznatije i popularnije svetske imitacije dozivele iks preobrazaja kroz vekove.......... Nadam se da se autor nece naljutiti

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Naravno da neću. Pa i moja sadašnja bambula je usavršena i nije baš ista kao prva.

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  ma nisam mislio na tebe vec na Pravog autora  :D :hammer:      shala mala
nasta ti lici ta nova bambulica mica

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Juce sam konacno vezao(lepio)bambule.Ovo su po mom sudu 3 najbolje koje sam uspeo da napravim,par njih sam isfusherisao.Jedva cekam da ih probam za protfisa,a moze i za bucova.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Jedva čekam rezultate lova jaza, bucova, crvenperke i klena na Dunavu. Verujem da će, u pravo vreme, biti odličan mamac. Takođe, preporučujem i lipljenašima da za ovu sezonu pripreme bambule na udicama 20-14.

Vrh Dno