BAMBULA!!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Naravno, bambula daje najveće klenove. Ja sam podigao svoj rekord od prošle godine, 1425 g na 1625 g. Presrećan sam što sam prešao granicu od 1.5 kg. Sledeća "lestvica" mi je 2000 g!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Evo najsitnijih detalja:
Zabacio sam bambulu broj 10 u sred vira i usisao ju je klen. Koristio sam 0.18 i izvukao ga na brzinu, bez posebnih problema.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ulovio sam ga na ulazu u Debelički jaz, pored treće vrbe koja je pala u vodu. Tridesetak centimetara je plivala bambula, a onda se pojavio "krokodil" i uvukao je u mračni vir. Dubina mesta gde je klen od 1625 g napao bambulu je tačno 95 cm, brzina toka 0.3 m/s i u tom trenutku to mesto je bilo u polu-senci.
Sa leve strane je džungla, a sa desne prašuma. Iznad reke je takozvani krov od povijenih vrba. To je tipično mesto koje izbegavaju distance casteri, a obožavaju precizni zabacivači i šunjači koje ne primećuju ni klenovi, a kamoli priobalne baštovanke. Ponakad, kad izađem iz neke džungle, prepadnem babu, koja je pola sata bila na par metara od mene, a da to nije ni primetila. Kad me napokon uoči, potpuno zanemi i ukoči se od straha. "Dobar dan, ja sam Godzila."- učtivo joj se javim.
Hej, o čemu se ovde piše? Šta je tema? A da, Laki traži detalje o ulovljenom klenu. Eto, da sam još malo pisao i datum svog rođenja bih upisao. :lol:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
hehehehe sjajno prijatelju.  :D :D
Bitna je lokacija, a to je Debelica. Ostala zajebancija je OK, svaki pristoni klenaroš, a takav se može postati exluzivno i samo na sajtu www.musicarenje.org yeah, malo reklame nije na izmet :doh: , sada može da se malo pozabavi lovom glavonja timočkih..  Ja sam znao gde si ga omlatio, želeo sam da i drugi članovi saznaju i hvala ti na tome :bleh:.
Inače mislim da bi Yeti više odgovarao opisu izlaska iz Timočke Džungle!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Mixmaster je napisao(la):
Ulovio sam ga na ulazu u Debelički jaz, pored treće vrbe koja je pala u vodu. Tridesetak centimetara je plivala bambula, a onda se pojavio "krokodil" i uvukao je u mračni vir. Dubina mesta gde je klen od 1625 g napao bambulu je tačno 95 cm, brzina toka 0.3 m/s i u tom trenutku to mesto je bilo u polu-senci.
Sa leve strane je džungla, a sa desne prašuma. Iznad reke je takozvani krov od povijenih vrba. To je tipično mesto koje izbegavaju distance casteri, a obožavaju precizni zabacivači i šunjači koje ne primećuju ni klenovi, a kamoli priobalne baštovanke. Ponakad, kad izađem iz neke džungle, prepadnem babu, koja je pola sata bila na par metara od mene, a da to nije ni primetila. Kad me napokon uoči, potpuno zanemi i ukoči se od straha. "Dobar dan, ja sam Godzila."- učtivo joj se javim.
Hej, o čemu se ovde piše? Šta je tema? A da, Laki traži detalje o ulovljenom klenu. Eto, da sam još malo pisao i datum svog rođenja bih upisao. :lol:

:tbumb: :tbumb: :tbumb:

stasa

Junior member
Učlanjen(a)
27.05.2007.
Broj reagovanja
0
Dali Gdin. Mixmaster pod BAMBULOM podrazumeva engesku BUMBLEBEE ili je to nesto sto je njegov specijalitet.
Pitam da znam sta da ponesem. Moze li FLYING BLACK ANT , MONTANA ili HAUWTHORN.
Zahvaljujem

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Druže stasa babula nije bumblebee, ona je dobila naziv od reči kako su klinci iz Niša zvali debele i velike klijere, bambulajka. E sad što se tiče porekla te reči ja stvarno nemam pojma, ali nije ni bitno. Članak o izradi bambule stiže ubrzo i tu ćeš videti o čemu se radi, mada i oboj temi ima dosta informacija. O muvama koje želiš da poneseš na klenovinu, otvori slobodno novu temu i dobiućeš prave informacije!
Salut

Z

Zakula

Guest
Nishava,danas,moj omiljeni vir i bambula na osmici.....Fiju,fiju,plop i buc...Voznja i pao je najveci nishavski klen ove sezone...Kilash,lepotan,mnoooogo sam bio srecan...BAMBULA!!! :smoke:Odmah sam ga ocistio i pojeo ga onako sveze ispechenog na zaru...Sada sam josh pametniji i opasniji po klenove...Evo upravo kuvam chaj od bambule,:drool:pa sutra na Nishavu opet...

Vrh Dno