Povremeno se pojave novi članovi, kojima se ne dopada ovo ili ono. Milojeminic je jedan od mnogih, čija je logika, u odnosu na moju, naopaka. Meni je to sasvim normalno, jer je ovaj svet sastavljen od nekoliko milijardi potpuno različitih ljudi, koji se vrlo često svađaju, bez pravih razloga. Internet forumi su idealno mesto za svađanja i vređanja. To mnogi koriste i to može biti dobro. Trebalo bi da Laki napravi podforum pod naslovom
Svađanja, omalovažavanja i vređanja, gde će članovi foruma moći da slobodno pišu najružnije stvari jedan o drugome, a posle nastave sa mušičarskim temama.
Vidim da me Miloje smatra istaknutim i uticajnim mušičarom. Po njemu volja narednih generacija mušičara zavise od mene. Znao sam da sam značajan, ali ovo je ipak preterivanje.

Samo još da mu pojasnim svoju vezu sa Ulovi i oslobodi praksom. Ja sam preporučio da se naš najmlađi mušičarski revir proglasi za mesto gde je obavezno osloboditi sve ulovljene ribe. Dakle, ja sam "izmislio" C/R na Moravici, kod Aleksinca :lol:. Jedva sam ubedio rukovodioce da ribolovci ne smeju ni jednu pastrmku da ponesu. Poslušali su me, jer sam i tu uticajan. Sada, većina mušičara poštuje taj propis, a u tome se posebno ističu oni koji mene "kopiraju", jer ja nisam nijednu poneo... Bla, bla, bla.. Jednom rečju, miloje je u zabludi i trebalo bi malo bolje da se informiše.
Povratak na lepu temu o bambuli:
Možda će vas ovo oraspoložiti. Juče sam (i danas ću) koristio isključivo bambulu.
Unakazio sam klenove.
Rastrtio sam krupne komade. 700, 800, 900 g...
Izvukao sam iz jedne reke 0.0001 % klenova. Uradite i vi tako i ispoštujte postojeće propise. Nemojte da vas više lažu
udružene ribokradice sa lažnim CR ideolozima da vi, svojim mušičarenjem, ugrožavate reku koju oni nemilice iscrpljuju! Ako ipak smatrate da ne treba da preterujete sa ulovom, onda nemojte da koristite BAMBULU i zaobilazite ovaj naslov, jer on nedvosmisleno upućuje na najefikasniju suvu muvu ikad napravljenu.