Mesto izabrao,znam da ih ima i to krupnih, hvata drugar na plovak ko na traci sve oko 200-300 gr,bistra voda ,dubina oko 1 metar.Pod povrsinom crvenperke a ispod njih bodorke.Probao sve sitne muve koje imam,i par nimfi koje imam.Na plivajuce muve sam dobijao crvenperku ali cim spustim nize "ko u bunar".Isfrustriran uzmem petljas (da vidim da li su tu) u propadanju na zrno secerca uhvatim jednu od oko 25-30 cm pa jos jednu manu i tako 5 kom za manje od 3-4 minuta.Ostavljam petljas uzmem mahac krenem sa modifiikacijama sistema "produzim tipet,stavim indikator" vezem malu nimfu na udici broj 14 spustam na isto mesto,lagano povlacim pa stanem pa cimnem pa je umirim i to tako ponovim x puta,pa stavim manju nimfu na udici 16 sve ponovim x puta......nista...Pocinjem sa glupostima umacem muve u razne atraktore sa aromama "chironomusa,ljuskara,mazem ih Dr Juice-om" zabacim pa cekam pa brzo provlacim....DZABA.Opet uzmem petljas i stavim secerac zabacim i krenem da hvatam onako bezobrazno jednu za drugom,ali to nije to JA hocu na muvu...