Bucov 2010

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Steta sto te kisa omela, a i za konac. No, sada u nabavku drugog, pa da te sluzi makar pet puta bolje od tog starog.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
E jbga ,znam kakav je filing tako sam se i ja osećao kada mi je elisa od pente presekla Rio strunu ... :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Dva komada pre oluje!Muke žive,nema površinskog raubovanja,riba je duboko,voda mutljavina!Ne mogu da dočekam da se izbistri reka!

Prilozi

• 7.jpg
    7.jpg
    223,6 KB · Pregleda: 194
  • 8.jpg
    8.jpg
    200,2 KB · Pregleda: 210
  • 9.jpg
    9.jpg
    189,2 KB · Pregleda: 203

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Bravo Zvezdane - ti si im bas "nasao zivac" i "usao u glavu".  :tbumb: Kapa dole.

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
nema......i kad nece,Zvezdana-hoce! :D :D
svaka cast na ulovima,jer i ove bucove je trebalo prevariti.....ja sam poludeo kad smo nedavno bili na terenu na dtdu gde bucova ima ko pleve ali je zaj....n igrac....raubi prste na sve strane ali nije hteo ni da primirise muve......

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Brate Zvezdane ,ne žali se više  :mad: ja nisam video Bucka u zadnjih par meseci a ti vidim solidne rokaš dok ja vezujem strimere sa paktom  :doh:  ...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Na kukam ja,nego se prilagođavam uslovima na vodi!I kod mene je Dunav strašan,danas je,mislim,bio u najgorem izdanju.Sutra je valjda vrhunac poplavnog talasa!Klepio sam jednog kilaša danas na dubini većoj od metar i po,možda i jače!Samo na plavog udaraju!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas je bio idealan dan za proveru poliesterskih bunkera kojima sam napunio bucovsku kutiju!Jer ove godine bacam samo ovu vrstu strimera,i samo njih i pravim!Dan tropski,bez daška vetra!Dunav ogroman i mutan,a bucov u krstarećem fazonu!Na početku ribolova primetih ovog većeg kako obilazi travuljinu u smorenom raspoloženju,jedva se kretao!Na predvezu se našla realistična imitacija kederčića koju je riba ispratila u dva navrata uz lažni napad!Otvorih kutiju i pravac na bandara!Prvi zabačaj zeleno-belog bandarčeta bio je dovoljan da se bucov raspameti,a nakon dva minuta još jedan manj!Pojma nemam šta bucov ima protiv bandarčića,ali ovi strimeri su smrt za bucka!

Prilozi

• 17.jpg
    17.jpg
    161,2 KB · Pregleda: 186
  • 18.jpg
    18.jpg
    118,3 KB · Pregleda: 183

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
  To Zveki- rock n roll  :tbumb: :tbumb:
Zivo me interesuje da li ce sa istim odusevljenjem uzimati bandarcice i po lepom plavom Dunavu

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisam pametan!Juče je sve vrvelo od sitnog kedera!Bacio sam imitaciju sitne belice,ispratio je,kobajagi krenuo na nju,i u zadnjem trenutku je skuvao!Na bandara je tresnuo odmah,čim mu  je prošao ispred nosa!Mislim da između bucova i bandara postoji nekakav ludi rivalitet,ili bucov misli da mu bandar teroriše sitne ribice,pa ne trpi drugog grabljivca na teritoriji,ili je u pitanju nepodnošenje dve vrste,kao smuđ i štuka!Prošle godine sam gledao jurnjavu krupnog bandara koji je alavo proždirao jata sitnog bucova!To se dešavalo u večernjim satima,a taj prizor sam prvi put video,i odigravao se u blizini ovog mesta!Mislim da bucov ne može da oprosti bandarčiću koga vidi na površini,tako daleko od svog skrovišta!Jedva čekam da se Dunav stabilizuje i izbistri,da posetim stara mesta gdeobitavaju veliki babuni!Tamo se krije jedan što godinama prolazi pored svih imitacija kao pored turskog groblja!Baš me interesuje kako će reagovati kad mu bezobrazni bandarčić šmugne ispred nosa!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
to o bandarčetu i bucovu je vrlo zanimljovo i vrlo logično razmišljanje  :yeswink: a inače koliko sam mogao da primetim kod mnogih grabljivica često ih isprovociraju neke imitacije koje i bojom i oblikom ne liče na njihovu hranu ali odrade posao kao i npr. stimulator suve imitacije za lipca i pajku. Neke imitacije koje ne liče na ništa i ujedno liče na sve i svašta a boje su neke sasvim treče odrade takav posao na vodi da ribolovac može samo da se čudi i pita šta je ribu navelo na taj greh da se zaleti na udicu na kojoj je navezana jedna takva kreacija.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ja mislim da je bandar ukusniji zalogaj nego belica ,zato mu ne oprašta .Ljudi koji ga klopaju kažu da nema ukusnijeg mesa nego od bandara i da čak ima dve koske manje nego smudj ,sigurno da i bucov zna šta valja .Za štuku se zna da proždire bandare čim joj se ukaže prilika i da joj je bandar najomiljenija hrana .

Navijam da makneš tog zvera što se mota kod turskog groblja  :tbumb:

Vrh Dno