Da sumiram poslednja dva mušičarska dana!S obzirom da sam radio dve druge smene,neminovno sam morao da izađem po najjačoj vrućini oba puta!Dunav je ispod elektrane poslednjih nekoliko dana izuzetno nizak,međutim bistrina mu nije na zavidnom nivou!Ipak,konačno mušičarenje liči na pravu stvar,moguće je napokon videti ribu kojoj treba baciti strimer ispred glave!Za dva dana sam ulovio priličan broj ovakvih riba,uz samo jedan promašaj krupnog bucova koji se javio kad je bila najjača žega u najjačem brzaku!Od strimera sam najčešće koristio repić bunkere koje je bucov napadao na razne načine!Nekada bi ga samo srknuo iznenada se dižući,nekada bi ga tresnuo...
Ipak,na mirnijim delovima vode bandar-bunker nema premca,i nijedan drugi strimer mu ne može prismrdeti!Neverovatno je kako ga bucov napada,nema praćenja

,riba ili napada žestoko,ili sevne pored!U bržoj vodi repić bunkeri sjajno rade tako da mi se dešavalo da bucov zevne na strimer dok ovaj leruje nepomičan!Danas idem predveče,moram malo da bacim i smuđu!