Bucov 2010

GORANHardy

Senior member
Učlanjen(a)
07.09.2008.
Broj reagovanja
1
Vreme pravo Jesenje -prohladno oblacno kisa malo sipala,kod mene na kanalu i neki talasi sporadicno se vidi neki raub nista znacajno. :mad:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Danas dva bucova (na fotki je veći) drugi je bio još manji ,riba je u dubini  ,spuštao sam clousera minnowa koliko god sam mogao dole ....

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    86,7 KB · Pregleda: 86
  • bucov1.jpg
    bucov1.jpg
    80,3 KB · Pregleda: 77

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam lovio po ogromnom i mutnom Dunavu!Uzimao je strimer na pola vode,i to jedino ovog bunkera!Nakon toga je u gradskoj marini pao jedan na plavog bunkera.

Prilozi

• 153.jpg
    153.jpg
    133 KB · Pregleda: 83
  • 152.jpg
    152.jpg
    152,3 KB · Pregleda: 83
  • 151.jpg
    151.jpg
    123,1 KB · Pregleda: 84
  • 150.jpg
    150.jpg
    128,9 KB · Pregleda: 78
  • 149.jpg
    149.jpg
    93,5 KB · Pregleda: 85

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Baš lepo brate ,samo rokaj evo i Ja danas ovakvih i ovom sličnih jedno 15ak komada brat - bratu   + još toliko promašaja ,bio sam bezkrupulozan ,eksplozije po površini vode ,fantazija ,ludilo mozga .Gurgler ,opovački buljavko i surfing candy su davali fantastiče rezultate ,osakatio sam varaličare jedan je je uspeo da čačne dva komada bucova a drugi varaličar ni jednog   :hammer:   :bleh:  hi hi hi....  :D ubedljiva pobeda Fly'ja

Prilozi

• asp1.jpg
    asp1.jpg
    91,5 KB · Pregleda: 83

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kod tebe Šone još jede na površini ???Kakvi,kod mene ovi poludeše sa velikom vodom i nema mu ni traga gore,sve ih dobijam u dubini!Bravo za ribe!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Šone brate rodjeni pa zar te nije sramota tako da razbijaš te jadne varalicare  :nowink:  svaka cast za ribice, samo mlati brate (i u moje ime jednu molim te.)  :tbumb: :tbumb: :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kakva je zimčuga bila danas kod mene,a nikad više ribolovaca na Dunavu!Cvokotasmo,razmišljao sam da li da se uopšte otpakujem,međutim ljuta rakija kolega dubinkaša brzo je zagrejala hladne kosti!Dunav kao zimi da ga gledam,mutan,hladan,beživotan!Stavljam najvećeg pp strimera,imitaciju velikog kedera,bacam u brzak,i posle dva povlačenja izleće sitan bucov i guta  kao nenormalan!Naredna tri zabačaja  akcija!Dva promašaja i jedna riba!I onda je izašao stari lukavac!Tačno sam znao da su ovo trenuci kad je moguće da se prevari kapitalac!Kedera nema nigde,mora da napadne sve što mu prođe,uz to,oblačno je kao da je sumrak!Samo je odjednom izronio ispod strimera tako da nisam ni video kako je uzeo!Čini mi se da ga je srknuo,bolje reći,kao da ga je samo stisnuo čeljustima!Sa vrha keja munjevita kontra jednostavno nije moguća,a kad riba ovako uzima ubadanje je 50 prema 50.Osetio sam ga na ruci dobro kad je zatresao glavom dva puta,nije ni pokušao da klizne u dubinu,ceo posao je završio tik ispod površine!Gledamo ga i ja i ove kolege kako se lagano udaljio!Jednostavno,nije uzeo kako treba!

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    343 KB · Pregleda: 80

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Hvala svima na čestitkama  ;)

Zvezdane vrlo zanimljiva situacija je ovde ,mora da se porani ,bucov jede bukvalno 45min- 1h vremena u samo svitanje ,dignu se na površinu i onda žurka ,ista priča i danas ,uranio sam i napravio krvoproliće ,danas sam bio potpuno sam na vodi - neću da preterujem ali sam lendovao sigurno preko10ak riba više ne brojim,opet mnooštvo udaraca i promašaja a dobitni strimeri ista priča ko i juče ...

Gogo majstore evo ga jedan samo za tebe ,današnji ,svež...mmmm  ;)

Prilozi

• bucko3.okt.2010.jpg
    bucko3.okt.2010.jpg
    189,1 KB · Pregleda: 86
  • bucko1.jpg
    bucko1.jpg
    217,5 KB · Pregleda: 84
  • bucko2.jpg
    bucko2.jpg
    134,2 KB · Pregleda: 81
  • bucko3.jpg
    bucko3.jpg
    104,8 KB · Pregleda: 74

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Uh bre bata Šone,pa kod tebe voda bistrija nego kod mene :)Svaka čast!Mene danas otresao jedan!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Zvezdane brate evo baš sada čitam ,jbga doćićeš mu ti glave kad tad  ;)100% Evo i  ja sam imao sličnu situaciju danas ,prišao sam jednom mestu gde znam da uvek vreba poneki bucov uz samu obalu i beton a dubina odmah jedno 4 metra najmanje ,pljusnem surfing candy'ja uz samu ivicu nisam stigao da  povučem ni dva put i gledam kako se diže ogromna mrcina i samo ga udari nosom i zaroni opet dole  :doh: ,nema veze ,biće dana za megdana ...
Upravu si Tamiš je stvarno ovako bistar već neko vreme  ....

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja sam ga ovde jurio u ranim jutarnjim časovima letos!Tada je zaista lupao u samo svitanje,kratak cug od desetak minuta i ćao!Kod mene je ove godine veliki problem permanentno osciliranje vodostaja!Desi se da dođem po maloj vodi,ne stignem da se spremim,oni puste vodu!Nema ribe,nema ničega!Ranije se znalo,leti,početkom jula voda opadne i takva je sve do zime!Ove godine je svaki dan drugačija voda i Dunav nikada nije bio ovako mutan,lovim bucova na velike i vidljive strimere!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e bata Šone svaka čast!  :tbumb: Lep bucko a još lepše ga je videti kako je zaplivao nazad  :tbumb: :yeswink:  :respect1:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Šone brate  :nowink: pa nisi ga ti to valjda pustio, jaooooo pa šta to radiš,mesari ima da polude kad ovo vide  :D
Svaka čast majstore !!!

Vrh Dno