Bucov 2013

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
simpson H je napisao(la):
Sava u BG je prelepa a da provedes 100 dana u ribolovu na njoj treba ti camac. I ima jos vecih riba...

Stvar ukusa, meni lično nije lepa, ni najmanje. Ni nalik ovim terenima ( rukavcima ? ) oko Zagreba, gde je voda bistra, dno od šljunka, možeš da gaziš do mile volje, ne treba ti čamac...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Veliki je Beograd, podji malo ka Obrenovcu i nacices bezbroj takvih terena. Pogotovo oko ostrva... Sava je oko Beograda trenutno providna oko 2m, bistra brate. Treba ti camac da se izmaknes od obale koja je zamucena zbog velike guzve na Savi i trodnevne kosave...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Simsone Sava kroz bg je vise nego odvratna. Tek kad se izadje van grada i to prilicno van grada je lepa. Ali bez brzaka i preliva...tako da je iskreno meni to nepotpuna reka.

sent from my cigla

Oholi, kao sto sam vec rekao, Beograd je ogroman. Kapiras to? Obrenovac je i dalje Beograd! Jedino ako pod tim terminom smatras centar grada, zidano i uredjeno korito i odvode kanalizacije? Idi malo do Skele ili Prova da vidis sta je reka.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
obrenovac je obrenovac a bg je bg..... al stvar ukusa...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nauci vec jednom Beogradske opstine koje su. Ipak zivis u njemu. Nije stvar ukusa nego elementarno neznanje.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
KAKO GOD, za moje pojmove to nije bgd, jer ako zivim u obrenovcu zna se odakle sam. to je isto kao da mi neko iz mrcajevaca kaze da je iz cacka jer je opstina ista... grad je grad a opstina je nesto trece....al aj da ne k...mo mnogo obojica.....

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Kakvu sam čudnu ribu jutros ulovio.Em je napao kilavo,em se izvrnuo posle tri sekunde.Riba oko 2 kg.Nisam ga ni slikao,ušao sam u vodu,otkačio i vratio nazad.Ili ga ove vrućine smlaćuju debelo,ili je neki drugi razlog u pitanju.Poslednjih dana po površini Dunava viđam sporadično mrtvu ribu,krupne skobalje,bandare i smuđeve.Jutros je na plaži izvađen baš lep smuđ od 4-5 kilajki,potpuno beo i usmrđen.Inače bucov juri samo od 7 izjutra,petnaestak minuta i to je to.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Mala voda malo kisika a i zagađenost vjerojatno igra ulogu

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovo prvi put vidim na Dunavu,za kiseonik ne verujem da ribe u njemu imaju problema,ali sa nekim blažim oblikom zagađenja je vrlo moguđe da se susreću u samom priobalju.I voda ima neku čudnu boju u samoj obali.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Neki otpad pliva da ga ti golim okom ne registruješ!
Treba prijaviti nadležnim isntitucijama samo da ne bude "prevrtanje vode"  :doh:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Sava kod zagreba ili uopste u hrvatskoj I kod nas u srbiji je nebo I zemlja...inace ovi alpovi tereni su izmisljeni za ovakve stvari...alpe ko zna koji put odlican video si napravio a ulovi su ti za svaki respekt...

Sent from my NEOBOX using Tapatalk 4 Beta

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
tri ovakva kao na slici i dva mi otisla od kojih jedan bas dobar . nista posebno ali posle onih vrelih dana bas dobro pecanje  :)

KLENAROS

Hero member
Učlanjen(a)
14.05.2011.
Broj reagovanja
1
Evo ga dva slikana od ukupno 5 komada..svi uzimali dok sunca nije bilo,kad je sunce izaslo sve je stalo..

Uzeli su najobicniji strimer sa kozjom bradom na mustadovoj udici, Dunavsko beogradski banditi..

2xhj.jpg

3jvw.jpg

C&R

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Čestitke obojici.I kod mene je slična situacija.Uglavnom sitniji,krupan još mulja podaleko.

Vrh Dno