Bucov 2013

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
da li mi verujes da jos nisam nikada navezao i probao da pecam na gurglera  :blush: nekako sam se ubedio da je to za mirnu vodu . gotovo apsolutno bacam ovakve strimere kao na slici. i to da dlake budu navezane u gornjem delu udice i budu duze nekoliko cm . tako mi se manje mrse za udicu i bolje mi radi strimer u brzoj vodi. preko bele boje stavim par niti kristala uglavnom plavog pa preko crnu ili chartreuse pa crnu . to mi najbolje uzima ili najvise bacam taj strimer pa sam se ubedio da je najbolji ovde kod mene  ::)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Neće ni kod mene stalno na njega,ali kad se izbistri voda,on mi je definitivno najjače oružje.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
evo jednog video snimka da vidite kako izgleda ribolov ovih dana na moravi  :) ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=66PKMOj4-RI[/youtube]

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja bas mislim da bi gurgler odradio dobar posao po uzburkanoj vodi ...sale probaj pa javi mada budi spreman da vadis srce iz peta :yeswink: :yeswink: jer kad klepi po povrsini nema boljeg dozivljaja...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
hocu da probam tog gurglera  :) ali nemam policelon , pa kad nabavim probacu . i na ove moje strimere isto tako uzima . kad lupi kao da si bacio ciglu u vodu .

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
zvezdan je napisao(la):
Lepa je ovo voda,baš bucovska.
evo par slika terena gde pecam . idealan teren za musicarenje  :) na svakom mestu sa ovih fotografija moze da se gazi voda gotovo svuda . mora samo malo da se pazi na kanale sa dubljom vodom i rupe od bagera  . na jednom mestu moze cak da se pregazi reka bez da se pokvase jaja

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Perverzija,ja bih ovde samo povšince forsirao,dušu je dalo ovo staklo za jedan rez po površini.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
a najlepse je sto na mestu sa zadnje fotografije moze da se gazi do trecine sirine reke celom duzinom vira . nema dublje od pojasa . dalje je duboko

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Sezona još traje :)
Juče su lepo radili sitniji komadi,keder se u većoj meri izgubio,pa bucov napada skoro sve što mu prođe.Na kraju ribolova spadanje jednog finog.

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Uspesan bucovski vikend na J.Moravi,ovaj je bio najveci 64 cm i jos 4 manja kao i 2 klena sve na strimera, ali samo se ovaj kvalifikovao za fotografisanje

Prilozi

• bucko crop.jpg
    bucko crop.jpg
    305 KB · Pregleda: 207

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nešto sa kraja topwater sezone.Definitivno je otišao daleko od obale.Danas je vreme bilo idealno,Dunav staklo,bucovu nu traga ni glasa.

Prilozi

• 4.JPG
    4.JPG
    78,9 KB · Pregleda: 175
  • 5.JPG
    5.JPG
    153,9 KB · Pregleda: 164

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Mozda niko nije zele da primeti ali ovaj bucov iz mog predhodnog posta je ostecen,tolko mi je bilo muka i odvratno kad sam mu pogledao srge,da sam ga posle slikanja odmah vratio u vodu,iste su mu bile u poluraspadnutom stanju posebno desna strana,radi se o dunavskom bucovu ispod brane prahovo.

Vrh Dno