sasats je napisao(la):da nisam takav sta bi drugo radili
pronasao sam pravilnik o drzanju opasnih pasa . koga ne mrzi neka procitahttp://www.veterinabeograd.rs/files/File/O_NAMA/ZAKONSKA_REGULATIVA/PRAVILNIK%20O%20NACINU%20DRZANJA%20PASA%20KOJI%20MOGU%20PREDSTAVLJATI%20OPASNOST%20ZA%20OKOLINU.pdf
po ovom pravilniku i jos nekim dokumentima koje sam nasao opasan pas a tu spada i pas cuvar se tretira kao oruzije . na kraju pise ono sto sam i pretpostavio da se objekat ili prostor gde se drzi takav pas mora drzati pod kljucom i mora biti ogradjen o obezbedjen tako da pas ne moze da pobegne . znaci nema govora da ti neko zvoni na kapiju i da ako niko ne odgovori sam otvori i udje . tako se stite nepromisljeni ljudi i sto je najvaznije deca . vlasnik opasnog psa mora na sve nacine da spreci kontakt sa ljudima . tako da tvoja i sebova teorija da ako udjes u dvoriste ulazis na svoju odgovornost pada u vodu .
tako da to nije bas jednostavno u fazonu ...zakacis tablu na kapiju i ako neko udje i izujeda ga sam je kriv![]()
Sale nisi u pravu po ko zna koji put. Ogradjen prostor sa postavljenom tablom je moje dvoriste covece, ogradjen tako da pas ne moze da pobegne, u tom dvoristu on je kralj i ne postoji zakon koji ce to da tretira drugacije. Taj pravilnik je napisan da bi sankcije snosili neodgovorni vlasnici ciji su psi napadali prolaznike po ulici. Jel ise u pravilniku maksimalna kvadratura ogradjenog prostora mozda?
ali ništa u agresiji, lizao ga ovaj se smejao ...ali pošto nema osečaja i ne zna to nežno moram da ga držim dalje od dece...dobro, sada se više ni neigra toliko jer je sada več dogurao do zavidno visoke starosti za tu pasmu jer se o njemu brine maksimalno...